"Sobotnie moriowanie" Lublin 22.05.2010r
Re: "Sobotnie moriowanie" Lublin 22.05.2010r
Jeszcze zgłoszenia nie wysłałem, ale wstępnie przyjmuje czelendż.
To czy masakra to się okaże po bitwie przecież..
Dopuszczone są proxy, prawda?
BP ściągnięte, uściślenia sędziowskie zassane przygotowanie idzie pełną parą...
Jutro "głosujemy" na temat tego wyjazdu, ale nie wiem jak to będzie bo kilka ważnych imprez się nakłada...
W najgorszym wypadku będzie trzeba czekać do następnego razu żeby do Was pojechać i dostać oklep;)
Jutro "głosujemy" na temat tego wyjazdu, ale nie wiem jak to będzie bo kilka ważnych imprez się nakłada...
W najgorszym wypadku będzie trzeba czekać do następnego razu żeby do Was pojechać i dostać oklep;)
Skleroza.. Następny turniej to jest 30ego na konwencie Dragon, czyli tydzień po ,,sobotnim moriowaniu".
Ja jestem ogromnym orędownikiem tego wyjazdu ale raz sam nie pojadę a dwa że też ja mam plany z którymi będę musiał sobie poradzić ale starać się na pewno będę!obiecuję;)
Termin 30ty jest bardziej realny...ale jak nam się spodoba to i 26 czerwca pewnie wpadniemy:)
Tylko umowa jest taka, jak my Was odwiedzimy to liczę że my jak się zorganizujemy i zrobimy pierwszy nasz turniej to i wy przyjedziecie do nas=P
Termin 30ty jest bardziej realny...ale jak nam się spodoba to i 26 czerwca pewnie wpadniemy:)
Tylko umowa jest taka, jak my Was odwiedzimy to liczę że my jak się zorganizujemy i zrobimy pierwszy nasz turniej to i wy przyjedziecie do nas=P