Dwa rydwany ściągają gwardię DE jedną szarżą... Teoretycznie bo żaden gracz ich nie wpuści mając karpie...Zaklinacz Kostek pisze:Poczekaj do 8 edycji z kupnem rydwanu, bo może się okazać, że S7 nie będzie warzywić chariota na "dzień dobry" i stanie się bardziej opłacalny
Swojego czasu grałem na dwóch rydwanach, impacty są bezcenne przeciwko ASF
Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
-
- Masakrator
Są i to bardzo obiecujące, jest szansa, że nie będziemy chłopcami do bicia, tylko tymi, którzy manto spuszczają. Skorzystaj z linku powyżej.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
- Infernal Puppet
- Masakrator
Raczej w końcu będzie dawał radę .
A nie dupy jak czasami teraz
A nie dupy jak czasami teraz
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
wydaje się że 8ed. da niezłego kopa wszystkim armią szczególnie piechocie ( darmowy riform jak jest czempion ) i takie tam..
osłabienie ciężkiej jady da możliwość szarży na nią nawet ogrom itp.
ulepszenie monsterów i zmiana KB też jest ciekawa z magią na czele
ps.: nie czytałem powyższego linka ( bo nie mam czasu oraz nie chce mi się ), opieram to na wspominkach graczy z Wrocka i kilku postach na PW.
osłabienie ciężkiej jady da możliwość szarży na nią nawet ogrom itp.
ulepszenie monsterów i zmiana KB też jest ciekawa z magią na czele
ps.: nie czytałem powyższego linka ( bo nie mam czasu oraz nie chce mi się ), opieram to na wspominkach graczy z Wrocka i kilku postach na PW.
6 tzeentecha przy sile 11 lub 12 zdejmuje oddzial bez save'ow magicznych ( regerka i pancerz sa oczywiste wkoncu wessanie do krainy chaosu ale magiczny save i tu kicha ^^)?
"Żaden plan bitwy nie przetrwa kontaktu z wrogiem, plan operacji wygląda świetnie do pierwszego kontaktu z nieprzyjacielem"
-
- Masakrator
Ta. Cały oddział idzie wąchać kwiatki od spodu. Razem z Herosami.
Zupełnie nie wiem jak ugryźć DE.... problem sprawia mi hydra i shady( zwiadowcy ) - Macie jakieś porady co do tego??
Dziekuje i pozdrawiam ;D
Dziekuje i pozdrawiam ;D
BLOOD FOR THE BLOOD GOD!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
SKULLS FOR THE SKULL THRONE!!
MILK FOR MY KHORNE FLAKES!!
-
- Masakrator
Lore of Tzeentch i Lore of Fire.
Generalnie z DE nie jest tak ciężko.
Generalnie z DE nie jest tak ciężko.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
gorzej też jak asasyni mają tą truciznę +1S i gwiazdki to knighty też są poszkodowane bo SV na 3+ nie zawsze wychodzi
no i jak kocioł jest to nie stawiajcie rycerzy bokiem do shadów bo dostaną KB ( AHW ) i po rycerzach 1 / 2 trupy, bok, co najmniej o 1 przerywają
dziwna to armia i magię ma mocną nawet przy 3 czarkach
no i jak kocioł jest to nie stawiajcie rycerzy bokiem do shadów bo dostaną KB ( AHW ) i po rycerzach 1 / 2 trupy, bok, co najmniej o 1 przerywają
dziwna to armia i magię ma mocną nawet przy 3 czarkach