Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
z DE nie na 4 bolcach nie jest zle, magiem mozna polatac, pocastowac cos. ostatnio gralem na smoka i 4 bolce, smok nie do zdjecia (Hotek) bolce cos tam probowalem cisnac, tez raczej slabo ale shadesow przynajmniej wciagnalem nosem z rebounda z bramy ;P
jak pozbyc sie kotła? szarżować w to? magia? olać totalnie ?
jak pozbyc sie kotła? szarżować w to? magia? olać totalnie ?
Byłoby afrontem nie napić się z FRONTEM!
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
"Nie ma innych armii w WFB. Jest WoCh i są zbiory proxów na zasadach wochu prowadzone przez graczy nie mających jaj żeby grać WoChem oficjalnie!"
Szczur22
Właśnie przez te cholerne elfy na hoteku zdecydowałem się na klepacza... KB olewa regenkę a PoK-a ma zwykle bsb... Trzeba tylko zdjąć obsługantów bolca z zionięcia, wytrzymać strzał drugiego i dwóch bolców mniej... Rydwany w gwardię ale to i tak czysta teoria przy tej ilości strzelania...
Ta i ile taka przyjemność kosztuje???:) poza tym wydaje mi się, że mam jakiś lewy model bo ma krzywą lufę tak że albo przud pasuje i wtedy szpara jest wielka z tyłu albo na odwrót...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Byłbyś zaskoczony jak niewielkie pieniądze w porównaniu z jakością, schludnością, dobrymi terminami oraz piekielną ceną helki... Fotki są na forum w jego galerii...Przemcio251 pisze:Ta i ile taka przyjemność kosztuje???:) poza tym wydaje mi się, że mam jakiś lewy model bo ma krzywą lufę tak że albo przód pasuje i wtedy szpara jest wielka z tyłu albo na odwrót...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A najlepiej byłoby spinować
Bez pinów prędzej czy później ci odpadnie, skrzydła są dość ciężkie i mają mała powierzchnię styczną z korpusem.
Bez pinów prędzej czy później ci odpadnie, skrzydła są dość ciężkie i mają mała powierzchnię styczną z korpusem.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Każdy model heleny tak ma. musisz ostro spiłować środek lufy, tak aby tył i przód do siebie pasowały. Składa się ją prosto. Odpal zdjęcie na stronie GW lub otwórz AB i składaj na wzór, napewno Ci się uda.Przemcio251 pisze:.....wydaje mi się, że mam jakiś lewy model bo ma krzywą lufę tak że albo przud pasuje i wtedy szpara jest wielka z tyłu albo na odwrót...
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Wiem o czym mówisz, i da się to spiłować (też tak miałem). W piątek jestem od 11 w Cytadeli jeżeli chcesz to wpadnij, to pokażę Ci o czym mówię i może uda się to ogranąć.Przemcio251 pisze:tam się nie da nic spiłować część lufy jest krzywa wygięta na zewnątrz jak złoże 2 kawałki do siebie tak żeby tył do siebie pasował to z przodu robi się strasznia dziura
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
nie słyszałeś:
"Bóg jako maszyna" ?:P
mhm tak sobie wpisałem to hasło i czytam:
http://www.scenasublimacji.com/bog_jako_maszyna.htm
miłego
"Bóg jako maszyna" ?:P
mhm tak sobie wpisałem to hasło i czytam:
http://www.scenasublimacji.com/bog_jako_maszyna.htm
miłego
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja