Pytanie mam takie ponieważ wiele kwestii z dziedziny sportów zostało poruszonych, a biorąc pod uwagę wyniki wyszukiwania nie znalazłem takiego tematu.
Czy na forum znajduje się garstka ludzi zainteresowanych trochę mocniej sportem motoryzacyjnym jak WRC, Porsche Super Cup czy wierzchołek wszystkich sportów motorowych - F1 wraz z naszym rodakiem Roberciem Kubicą?
Dziś ważny dzień. O 14:00 na Polsacie będzie transmisja wyścigu o GP Monako i Kubica startuje z Webberem z pierwszej linii. To niebywały sukces Renault i Roberta biorąc pod uwagę, że jego bolid nie jest tak dobry jak Redbulla tudzież Marka Webbera i Seb. Vettela i bardzo widocznym jest fakt, że Kubica swoimi umiejętnościami nadrabia kolosalną stratę do powyższych bolidów czy McLarena albo Ferrari. Jestem mocno podekscytowany możliwością dojechania Roberta w pierwszej trójce
Co o tym wszystkim sądzicie?
F1 oraz inne sporty motoryzacyjne.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
F1 oraz inne sporty motoryzacyjne.
Ostatnio zmieniony 16 maja 2010, o 15:26 przez Daw, łącznie zmieniany 1 raz.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Problem taki, że za Robertem stoi Felipe. Będzie miał więc mega farta jak utrzyma 2/3 pozycję po pierwszym zakręcie. Potem to już nei powinien stracić więcej niż 3/4 pozycje bo w Monako jeździ sie po sznurku (ktoś powiedział, ze jak na pielgrzymce)
www.shaga.pl (już nie taki) nowy (ale na pewno najlepszy) sklep Gdynia ul.Morska 173
Olał Iron Mana, wystarczy Whiplash
Jeśli Kubica dojedzie w pierwszej trójce, to będzie naprawdę duży sukces. Ja bym stawiał raczej na miejsce tuz za podium. Nie żebym był jakimś znawcą, mój kontakt ze sportami motorowymi ogranicza się do niedzielnego oglądania F1 właśnie, na przemian z familiadą Ale na nic lepszego chyba nie można liczyć przy obecnej kondycji RBR, McLarena Ferrari.
Jeśli Kubica dojedzie w pierwszej trójce, to będzie naprawdę duży sukces. Ja bym stawiał raczej na miejsce tuz za podium. Nie żebym był jakimś znawcą, mój kontakt ze sportami motorowymi ogranicza się do niedzielnego oglądania F1 właśnie, na przemian z familiadą Ale na nic lepszego chyba nie można liczyć przy obecnej kondycji RBR, McLarena Ferrari.
ogładam i interesuje sie f1 od prawie 15 lat i rzadko coś mnie w niej zaskakuje. dziś taki moment był gdy michael schumacher na ostatnim wirażu po zjechaniu safety cara wyprzedził alosno. sledzilem cala jego kariere i czesto wykonywal rozne kontrowersyjne akcje - zaskoczyl mnie ze jeszcze go na cos takiego stac
Mój stary się jara tym f1.
Ja z motoryzacji to tyle co swoim autem się zajmuję ;p .
Ja z motoryzacji to tyle co swoim autem się zajmuję ;p .
Jose pisze:ogładam i interesuje sie f1 od prawie 15 lat i rzadko coś mnie w niej zaskakuje. dziś taki moment był gdy michael schumacher na ostatnim wirażu po zjechaniu safety cara wyprzedził alosno. sledzilem cala jego kariere i czesto wykonywal rozne kontrowersyjne akcje - zaskoczyl mnie ze jeszcze go na cos takiego stac
To była taka akcja, że jak się oglądało to: ... chwila.. .przecież Michael był za Alonso. A później w powtórce totalny szok
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- BakaRanger
- Plewa
Swoją drogą, Alonso też nieźle pocisnął-z ostatniego miejsca i to startując z pit line docisnął na 6. Wyścig ogólnie strasznie statyczny, dużo zależy od startu. Teraz niecierpliwie czekam na GP Turcji na Istanbul Park. jest to jeden z moich ulubionych torów.