Damselk'a
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
-
- Chuck Norris
Damselk'a
Ave
Prezentuję tu swoją Damselkę w kolorach mojej armii
Błędem są niepozalepiane szpary na koniu,o tym wiem...
Jak wam się podoba?
Prezentuję tu swoją Damselkę w kolorach mojej armii
Błędem są niepozalepiane szpary na koniu,o tym wiem...
Jak wam się podoba?
Ostatnio zmieniony 16 maja 2007, o 20:46 przez Lord Andre, łącznie zmieniany 3 razy.
- Kedziorson
- Masakrator
zdaleka owszem ładnie się prezentuje...ale z bliska malujesz jak ja...tzn. kiepsko:D
Jak dla mnie TT. Nic więcej. Ale zapewne przeznaczeniem tego modelu jest stół więc wystarczy. Razi poderżnięta szyja konia i łaczenie między połowami. IMO najlepsze w tym modelu jest zakońcenie różdżki.
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$
rozgryzlem cie... teraz bedziesz krytykowal wszystkie figsy, podkopywal morale i mial nadzieje, ze playmini wygrasz poprzez brak konkurentow (ktorzy przez to wszystko nie zglosza swoich figsow )bless pisze:Magiczka Nurgle'a ?
Mało staranne malowanie.
Od biedy TT...
a tak serio to rzeczywiscie tt... jedyne co mi sie nardzo podoba, ze w koncu widze konia bez bialek w oczach i za to duzy plus (no i lilijka tez niezla
Jesli piszesz powaznie, to gotow jestem przestac sie wypowiadac na temat innych prac, albo wycofac sie z konkursu.Shino pisze:rozgryzlem cie... teraz bedziesz krytykowal wszystkie figsy, podkopywal morale i mial nadzieje, ze playmini wygrasz poprzez brak konkurentow (ktorzy przez to wszystko nie zglosza swoich figsow )
Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, ze dopiero co pochwalilem swietne ogry Miska.
-
- Chuck Norris
Ave
W sumie to tylko się zastanawiam po co ja takie zbliżenia daję. Bo z takiej odległości to naprawdę wszystkie błędy widać.
Mi tam ona się podoba więc nawet krytyka a'la "to jakaś kupa jest" nie zniechęci mnie do tej figurki
Nic z tych rzeczy.sorki jeśli Cię uraziłem
W sumie to tylko się zastanawiam po co ja takie zbliżenia daję. Bo z takiej odległości to naprawdę wszystkie błędy widać.
Mi tam ona się podoba więc nawet krytyka a'la "to jakaś kupa jest" nie zniechęci mnie do tej figurki
-
- Chuck Norris
Ave
Właśnie zacząłem obrabiać te zdjęcia w Gimpie i stwierdziłem że takie zbliżenia mogą być motywacją do lepszego retuszu
oczywiście te na na górze nie posiadają żadnej ingerencji oprócz tła i wielkości
Właśnie zacząłem obrabiać te zdjęcia w Gimpie i stwierdziłem że takie zbliżenia mogą być motywacją do lepszego retuszu
oczywiście te na na górze nie posiadają żadnej ingerencji oprócz tła i wielkości
it's all in the winkbless pisze: Jesli piszesz powaznie, to gotow jestem przestac sie wypowiadac na temat innych prac, albo wycofac sie z konkursu.
Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko, ze dopiero co pochwalilem swietne ogry Miska.
-
- Chuck Norris
Ave
Mógłbyś to troszeczkę rozwinąć?ARBAL pisze:popracuj nad szczegółami.....
-
- Chuck Norris
Ave
Przez kilka godzin jakoś zdjęcia się nie pokazywały, ale chyba już w porządku
Przez kilka godzin jakoś zdjęcia się nie pokazywały, ale chyba już w porządku