Oczywiście że działa... Kiedyś gdzieś ktoś z sędziów pisał iż stand&shoot to taka specyficzna "faza strzelania" i działają przedmioty działające podczas 'fazy strzelania"... Nie znajdę już w tym milionie postów teraz ale było na 100%.Varinastari pisze:Zatem nie, nie działa.
Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
Re: Pytania wszelakie ... ;)
-
- Masakrator
Pierwsze słyszę.Oczywiście że działa... Kiedyś gdzieś ktoś z sędziów pisał iż stand&shoot to taka specyficzna "faza strzelania" i działają przedmioty działające podczas 'fazy strzelania"... Nie znajdę już w tym milionie postów teraz ale było na 100%.
no już nie płacz:D powiem Ci że gracz DE jeden od nas płacze jaki to chaos wygięty jest i że jest drugi pod względem siły armii po VC!! a DE to plewy porównywalnego z ogrami bez BP!!!!
mhm a co sądzicie o chaosie na zasady EURO??
btw. najlepiej o naszej armii świadczy chociażby to iż prawdopodobnie nie będzie nas w reprezentacji na ETC:P
btw. najlepiej o naszej armii świadczy chociażby to iż prawdopodobnie nie będzie nas w reprezentacji na ETC:P
Podpis usunięty - nieregulaminowy. Administracja
To ja pożyczę od kumpla Delfy na 4 bolcach i smoku i zapraszam ten chaos do mnie...Górken pisze:no już nie płacz:D powiem Ci że gracz DE jeden od nas płacze jaki to chaos wygięty jest i że jest drugi pod względem siły armii po VC!! a DE to plewy porównywalnego z ogrami bez BP!!!!
- Infernal Puppet
- Masakrator
Może, i jako Monster & handlers może na 12 cali pomykać marszem.
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
- Infernal Puppet
- Masakrator
Nie, nie mają odpowiedniej zassady .btw. czy krasnalki jak uciekają mają -1 do ucieczki:D?
Nie wiem, może coś pokręciłem . Szarża na pewno jest na ruchu helki .kiedys Shino pisał że szarży ma 12 cali, ale przy ruchu nie może olewać dwarfów i ma 6 cali w marszu!
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Nie zdaje. Nie pamiętam, gdzie to było, ale kiedyś o tym czytałem.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
magia na małe pkt do 2000? Najlepszym rozwiązaniem jest sorcerer of chaos nomark chaos steed 2xDS
Wystarczy zeby ogarnąć magię przeciwnika dopóki do niego nie dojedziemy a w combacie naprawde nasi klepacze dadzą rade... ja gram jugg + dysk + własnie listonosz i sie sprawdza
Wystarczy zeby ogarnąć magię przeciwnika dopóki do niego nie dojedziemy a w combacie naprawde nasi klepacze dadzą rade... ja gram jugg + dysk + własnie listonosz i sie sprawdza
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.