Prawie jak blog! (UP 20-01-2017!!!) - White Lion - KD:M

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Rapta
Kretozord

Re: Prawie jak blog! (UP 14-05-2010) - Grey Seer

Post autor: Rapta »

Lazur pisze:modular liny
mould line'y 8)

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Bizon »

A to nie mould line tylko zacięcie od skalpela ;) ale zalane kropelka więc nie będzie widać po pomalowaniu.

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Raptaparat pisze:
Lazur pisze:modular liny
mould line'y 8)
Taki mix modular trayów i mould linów :P
Obrazek

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Bardzo elegancko wyszło.Czekam na zakończenie prac.Powodzenia.

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

No dobra, byłem zarobiony więc dużo nie zrobiłem ale zawsze coś ;) takie moje próby z OSL i aktualny stan podstawki.
Obrazek
Obrazek
Komentarze mile widziane!

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Post autor: bem »

Nieźle :D Może jeszcze rozjaśnij kamienie? (Na ziemi masz więcej białego niż na nich) No i jeszcze potrzebne by było płynniejsze przejście pomiędzy oświetloną i nieoświetloną ziemią :)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Albo niech niezdrowy blask na ziemi będzie bardziej żółty tam gdzie jest biały. Poza tym zgadzam się, że kamienie powinny być jaśniejsze (i to znacznie) jako źródło światła. Ja bym zrobił to tak, że od środka kamień byłby jaśniejszy niż na krawędziach, ale zrobisz jak zechcesz. :wink:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

zapowiada się ciekawie :)
też bym proponował nieco więcej żółtego do spaczenia dodawać i bardziej rozjaśnić go.
Czekam na kolejne postępy :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

Dzięki za komentarze! Przez sobotę niedziele na pewno nad nim posiedzę. Narazie jestem zarobiony nieco i maziam jeszcze Assaina dla klienta nic nowego zatem nie uradziłem. Zamierzam zgodnie z waszymi radami zrobić jaśniejsze kryształy i dodać do światła nieco żółtego.

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

No spaczeń fajny, blask zajebisty. =D>

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

To on! Cichy eksterminator! Przychodzi i zabija nim ktokolwiek się zorientuje, że tam był!
Malowany dla klienta.
Obrazek
Komentarze arcy mile widziane!

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

dałbym lakier błyszczący na środkową i końcową (tą bliżej nas) część języka i truciznę ;)

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

Bardzo ładny :)
Jak dla mnie za dużo washa (nie rozumiem dlaczego wszyscy wszystko washują niemiłosiernie :| ). Ale rozumiem że to miał być TT (?), więc jest OK.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

mi się podoba, choć nie jest to arcydzieło ( stać cie na więcej) =D> =D>
]arrrr

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

Można było tę truciznę bardziej jadowitą zrobić ;)
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

bem pisze:Można było tę truciznę bardziej jadowitą zrobić ;)
Zastanawiałem się nad tym, ale jak już pisałem to dla klienta, a on nie wyraził żadnych chęci poprawek więc tak już raczej zostanie ;)
jamakot pisze:mi się podoba, choć nie jest to arcydzieło ( stać cie na więcej) =D> =D>
Dzięki wielkie, że we mnie wierzysz ;)
Arbiter Elegancji pisze:Bardzo ładny :)
Jak dla mnie za dużo washa (nie rozumiem dlaczego wszyscy wszystko washują niemiłosiernie :| ). Ale rozumiem że to miał być TT (?), więc jest OK.
Tak nie miałem aspiracji na więcej niż TT/TT+, co do Washy to nie ma ich tam zbyt dużo może to wina zdjęć. Washowałem skórę, spodnie i metaliki, po każdym washowaniu wyciągałem oczywiście jeszcze parę warstw ;)
tedzio pisze:dałbym lakier błyszczący na środkową i końcową (tą bliżej nas) część języka i truciznę ;)
Pomysł w zasadzie nie jest zły, ale ja jakoś nie preferuje błyszczenia zbytnio ;P krew jedynie wyciągam lakierem, może jednak skusze się na truciznę za twoja namową?

Dzięki wielkie za wszystkie komentarze!

Awatar użytkownika
Bizon
Chuck Norris
Kontakt:

OK no to OSL podejście drugie. Wziąłem sobie wasze rady do serca i o to taki efekt wam tutaj prezentuje:)
Obrazek
Komentarze jak zawsze na miejscu

Awatar użytkownika
Arbiter Elegancji
Niszczyciel Światów

Post autor: Arbiter Elegancji »

No i bardzo elegancki efekt =D>
Kryształki b. fajne, OSL też nie najgorzej wyszedł.
Czekamy na seera :)
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..

Awatar użytkownika
bem
Kradziej

I jest czad :D

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Bardzo fajny filler(tak?).
Jednak dawaj szczura! :D

ODPOWIEDZ