MASTER BLASTER 2010 - Gorzów Wlkp. 29-30.05.2010r

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Buszman
Wodzirej
Kontakt:

Re: MASTER BLASTER 2010 - Gorzów Wlkp. 29-30.05.2010r

Post autor: Buszman »

Sławol pisze:
A co do pokera - Buszman jest takim showmanem, że ja ledwo mogłem wytrzymać przy rozdawaniu kart :)
dzieki za dilowanie :P
mialem przeswity, ze rozdawales... i nie mylilem sie :) szkoda, ze mialem takeigo pecha bo gra skonczylaby sie 2 godziny wczesniej

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

Andrzej pisze:5 bitwa WE

WE Pasiaka, to chyba mówi wszystko. Nie dało się nic urwać, pochował wszystkie punkty, remis jak marzenie. Nie ma to jak dobry paring na koniec mastera #-o

10:10
Gdybym się schował to byś przegrał z tego co pamiętam.
Chyba zapomniałeś, że próbowałem cały czas dobrać się do górki i supportu, chyba że obserwowaliśmy inne gry?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Dzieki wszystkim za swietne bitwy. Turniej jak co roku trzyma poziom i zawsze warto wpasc do Gorzowa

Wielkie dzieki dla Szmai, Pszczaly i Slawola za organizacje turnieju. Wyszlo wam to swietnie jak co roku.

Tez Dzieki dla przeciwnikow za mile bitwy. Wygladalo to nastepujaco:

1) Smiechu i jego vc na smokozordzie.
Biewka juz opisana byla przez niego
14:6
2) Zielony i kolejne wc
tu byl dosc mocny klocec bk (znaczy z wardem od strzelania) gejolord i kołcz.
zaczelo sie od powolnego wyluskiwania z klopy bk i wezykowania gtwardii do waraciakow (ucielki ale sie zielu wyscrolowal)

na koniec wszystko skonczyl maly blad z lordem vc bo krol go ogarnal a sama gwardia sobie poradzila z wraciakami :)
20:0
3) Tomek Frymark
Pierwsza bitwa z szczurami i mniej wiecej dzialaja tak jak przypuszczalem choc nie wiem czy nie za bardzo balem sie abomki. Dodatkowo Z pewnoscia nie docenilem kolowrotka.
W skrocie bitwa wygladala tak: katapki sie nie sprawdzily. Magia przeciwnika tez nie ;) gwardia ogarnela furmanke, kolowrotek i jakies smieci przez co nie byl taki tragiczny ten wynik
7:13
4) Mlody Koszo i jego kolejne vc :) tym razem na gwardii
kolejna meczaca bitwa z truposzami gdzie udalo sie znowu zdobyc przewage po zabicu wraciakow i bsb tym razem
16:4
5) Legendarny Kapitan Bretonski i jego cyrk
Bitwa wyszla po mojej mysli. Rycerzyki mimo ld 9 od generala miejscami dosc szybko oblewali paniki (cohc troche ich do zdania mieli bo ni jak debkowoz nie mogl mi zablokowac magii)
Bitewke zakonczyla szarza grali na keske gwardii od przodu :mrgreen: 2-3 tury pozniej grale uciekli i zgineli pod pelzajacym za nimi skorpionem :D
18:2

do tego z softu 18/20 za malowanie i 9/10 za test co dalo mi wygrana na turnieju.

Dzieki jeszcze raz i jesli jedna nie bedzie to ostatni mb to za rok na pewno wpadne

I pozdro dla wszyskich z ktorymi sie spotkalem na turnieju a ich nie wymienilem z osoby wczesniej :D

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Gratki Shino - jak rozumiem walczysz zembami i pazurami o miejsce w reprezentacji?

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Ależ proszę, ależ proszę :) Gorzów się cieszy, że się dobrze bawiliście ;)

Gratulacje za wygrany turniej Miśku :lol:
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

bigpasiak pisze: Gdybym się schował to byś przegrał z tego co pamiętam.
Chyba zapomniałeś, że próbowałem cały czas dobrać się do górki i supportu, chyba że obserwowaliśmy inne gry?
Pisząc "pochował wszystkie punkty" chodziło mi "wszystkie większe punkty" Ale jeśli Ci się nie podoba, już zmieniam :)

Laik pisze:Ok, pozostańmy więc przy 2<wink>
Tak czy siak wybór metalu na WE jest średni – duża kuźnia znakomicie nadaje się na DS. a kosztuje dużo kostek – poza tym że jedynym celem jest treemen którego trzeba widzieć więc zbliży się co najwyżej tak że przeciwnik będzie musiał się WL obrócić w jakiś wygodny dla WE sposób – więc jest to marnowanie arcymaga po to żeby straszył treemena i ewentualnie rzucał 1 pocisk na turę(chyba że go nie wylosuje).

Grałem z Andrzejem nie raz, znam rozpiskę Runepriesta i dziwię się że zdecydował się na Metal.
Chodziło mi jedynie o straszenie drzewca. Liczyłem, że dzięki temu będzie bał się wyjść z lasu, a na inne jednostki zostanie mi 2d6 s4. Problem w tym, że na 5 czarach akurat go nie wylosowałem :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Domino
Falubaz

Post autor: Domino »

Pytam się w imieniu Łukasza Golonki, czy znalazł ktoś może jednego terradona, bo mu się zapodział. Jeśli uczciwy znalazca dałby znać byłby wdzięczny ;)

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Domino pisze:Pytam się w imieniu Łukasza Golonki, czy znalazł ktoś może jednego terradona, bo mu się zapodział. Jeśli uczciwy znalazca dałby znać byłby wdzięczny ;)

nikt nie przynosl do nas terradona.. btw. piszczalka tez chyba szuka jednego swojego... moze ta sama osoba je ma :)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Może by tak wysłać wyniki do Ligi??

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

probowalismy wyjasnic najpierw pewna sytuacje...
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Solo
Falubaz

Post autor: Solo »

I jak wam poszło :D z tą sytuacją :p

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

moze naświetlicie cóż to za sytuacja?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

SexRocket
Piszczałka
Kontakt:

Post autor: SexRocket »

wyniki na dniach nie badzcie niecierpliwi ;p
a nasze sprawy rozwiazujemy w naszym gronie ;)
pozdrawiam wszystkich zniecierpliwiencow :mrgreen:
ObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Grazbird
Kretozord

Post autor: Grazbird »

Busz biegał z gołym teradonem, ścigając Szmajsona po całej sali. To wszystko uwiecznił Sławol swoją mega-uber-wypaśną cyfrówką. Teraz Piszczałka myśłi, jaką ocenę dać Buszowi za malowanie teradona. :D
Kwestia wyjaśnienia- ile za ile :D :D

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Grazbird pisze:Busz biegał z gołym teradonem, ścigając Szmajsona po całej sali.
Obrazek
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

Sławol pisze:
Grazbird pisze:Busz biegał z gołym teradonem, ścigając Szmajsona po całej sali.
Obrazek
"Hit & Run"

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Dziś go dorwałem :P

wyniki są już od kilku dni.

Proszę modów o odklejenie tematu!
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

ODPOWIEDZ