Pytania krótkobrodego - stary temat
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Pytania krótkobrodego
nigdy jeszcze nie miałem kamyka
Oplaca sie go mieć?
Bo w AB jesli dobrze zrozumiałem po uruchomieniu go nie mozna sie wiecej ruszyć
Oplaca sie go mieć?
Bo w AB jesli dobrze zrozumiałem po uruchomieniu go nie mozna sie wiecej ruszyć
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Kamyk ma swoje plusy i minusy. Ogólnie w niektórych rozpach i przy niektórych taktykach jest bardziej opłacalny, przy innych mniej. Ale ogólnie dobry przedmiot moim zdaniem. Najbardziej boli to uziemienie do końca gry ale w sumie stawia się go tylko w krytycznych sytuacjach gdy lepiej byc uziemionym niż unicestwionym.
Jak lubisz / chcesz wystawić ironbreakersów to dobrze jest się zaprzyjaźnić z oatchstonem . Daje mr1 ,sprawia że nie masz flanek ani tyłów (co za tym idzie zachowujesz premie za szeregi) i masz +1 za korzystanie z tarczy i hand weapona z każdej strony . Jednak w klocku z kamieniem możesz mieć tylko jednego herosa(tego co go wykupił) i jak już sie ten heros na niego wgramoli to do końca gry(albo śmierci) z niego nie zejdzie (czyt. stoisz w miejscu i machasz do elfów które robią sobie slalomy wokół klocka ) . Ja lubię , gram na nim i polecam wystawić kilka razy .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
Dawi to Ungrim Ironfist, z ksiązki Grundgelore (nomen omen on i i jego synek to moi ulubieni slayerzy) .DawiZharr pisze:btw Rakso, co to za obrazek, z ktorego masz avatar? przekozacki
ja wiem, ze to ungrim ironfist, chodzilo mi o to, skad owa graficzke mozna dostac w pelnej wersji
co do ulubionych slayerow to moim ulubiencem zawsze byl long drong, niestety modelu nie udalo mi sie zdobyc, zawsze jak byla okazja kupic jego oddzial, brakowalo pieniedzy
co do ulubionych slayerow to moim ulubiencem zawsze byl long drong, niestety modelu nie udalo mi sie zdobyc, zawsze jak byla okazja kupic jego oddzial, brakowalo pieniedzy
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Rakso_The_Slayer pisze:albo nawet Grudgelore
Fakt mój błąd
DawiZharr pisze:ja za swojego chyba powinienem tutaj byc zlinczowany
Nie przesadzaj Dawi, to też w końcu krasnoludy (choć zdrajcy )
Moim pierwszym figsem z krasiów był również Ungrim i regon Longdrongów, a później poleciała reszta. Ogólnie jak widzę slayerzy przyciągają do WFB sporo graczy...
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
A ja mam pytanie do Starszyzny klanowej jak widzicie naszą przyszłość na podstawie plotek, które od dłuższego czasu docierają do nas z daleka o kolejnej edycji? Nie chce mi się czytać wszystkich postów w innym temacie bo po prawdzie to nie wszystko z tego co tam piszą rozumiem. Wypowiedzcie się w kilku zdaniach co z nami będzie gdy spotkamy się w górach na zakręcie?
Jeśli pytanie nie na miejscu to wybaczcie
Jeśli pytanie nie na miejscu to wybaczcie
"Pić w samotności to jak srać w towarzystwie"
póki co trzeba poczekać na pełny obraz 8 edycji.
ale myślę, że kusznicy z dwurakami w ilości 30sztuk będą dobrym wyborem
w ogóle nasza piechota uzbrojona w dwuraki powinna dawać radę. skoro i tak będziemy walić ostatni (bo według inicjatywy) to walmy mocno !
katapulta z penetracją i flame cannon powinny być dobrym wyborem
ale myślę, że kusznicy z dwurakami w ilości 30sztuk będą dobrym wyborem
w ogóle nasza piechota uzbrojona w dwuraki powinna dawać radę. skoro i tak będziemy walić ostatni (bo według inicjatywy) to walmy mocno !
katapulta z penetracją i flame cannon powinny być dobrym wyborem