Mazidła by Draco - 03.05.17 PMOTM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Nie no, nie mogę. Aż się łezka w oku kręci...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Eh, zazdroszczę ci metalowych minerów
Samo malowanie bardzo schludne i trzymające poziom, szczególnie brody, metaliki i drewno.
Samo malowanie bardzo schludne i trzymające poziom, szczególnie brody, metaliki i drewno.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Łezka się kręci tu i tam jak sie patrzy na te modele, nie dość, że super stare metaliki, to jeszcze to ładne schludne malowanie, super. Czekam tylko na podstawki, bo szukam inspiracji dla siebie
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
Dlugo nic nie malowalem, ale troche nadrobilem na poczatku runesmith comments are welcome
Nad wieloma rzeczami musze popracowac, ale widac postepy wiec nie narzekam. Niestety zdjęć nie umiem robic wiec nie oddaja uroku figurki kolory sa głebsze no i cieniowanie lepsze ale hmm nie wiem jak dobrze zrobic fote^^ Na koniec Pozdrowienia i podziekowania dla Ane z Chest of Colors za porady
Nad wieloma rzeczami musze popracowac, ale widac postepy wiec nie narzekam. Niestety zdjęć nie umiem robic wiec nie oddaja uroku figurki kolory sa głebsze no i cieniowanie lepsze ale hmm nie wiem jak dobrze zrobic fote^^ Na koniec Pozdrowienia i podziekowania dla Ane z Chest of Colors za porady
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
bardzo mi się podoba Eleganckie malowanie, jedynie trochę więcej cieniowania (na płaszczu, trochę brodę, i może rękawice) i wash na zwieńczeniu lagi by się przydały. Trochę też ciężko po tych zdjęciach ocenić niektóre detale. Np. gem na hełmie, stawiam, że światło się tam odbija bo gem na młocie wygląda ok.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Fajni są, czyste ładne malowanie
Wyj....i w kosmos... jak z podrecznika.... a nawet lepiej po podstawki z sercem ... i movment-trey tez ekstra.
Generalnie jestem pod duzym wrazeniem i czekam na wiecej stufu
Generalnie jestem pod duzym wrazeniem i czekam na wiecej stufu
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Kolejne dobre prace. Nie ma się do czego przyczepić.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: