Adopcje/Sierocińce
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: podpisz petycję!
jezeli Ty zyjesz w swiecie zorro to nie dziwie sie komentarzom a tutaj nie chodzi o to co sobie w tej chwili macko mysli - on jak bedzie chcial skomentuje to odpowiednio a ja wyrazam swoja opinie co mysle o tym - nie mowie tego za niego i nie oczekuje zeby on mnie bronil w tej chwili po prostu przeczytalem co tam miedzy soba pisaliscie i zauwazylem ze uczepiles sie go jak pies jeza bo cos Ci w pewnym momencie niespasowalo...wracaj do swiata zorro bo bedziemy tak sobie odpisywac w nieskonczonosc
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...
-
- Masakrator
Pogłówkować? Chyba chociaż przedłożyć gołe fakty, niźli jechać na argumentach ad personamNie chciałem się o tym rozpisywać. Nie chodzi mi o sam seks, który jest obecny w życiu wielu ludzi. Chodzi o seksualnośc itp. Ale co ja będę pisał... Trochę trzeba pogłówkować a nie zaraz odpisywac.
Pzdr poćwicz.
Nie, ja pozwalam na to, żeby na forumowym świecie działa się niesprawiedliwość i bliźni czepiał się bliźniego. To ty się w Zorro bawisz, więc jak sam napisałeś:amadeus pisze:jezeli Ty zyjesz w swiecie zorro
i szczęśliwej podróży.wracaj do swiata zorro
@MAĆKO: Aye, bo ty w tej dyskusji zachowujesz się jak mąż stanu i rozmowa z tobą prowadzi do prawdziwego oświecenia
jak ja bym sie chcial bawic manipulacja cytatami to bylbys w tej chwili zastepca hitlera ale umile Ci dzien i odpuszcze dalsze komentowanie kolejnych Twoich wypocin.wracaj zyc w swoim swiecie bo jak to nie jest swiat zorro to nawet nie chce myslec co sie w nim dzieje
i zaluje ze ni postapilem jak macko - zwykly ignor i udawanie ze nic nie zauwazylem
i zaluje ze ni postapilem jak macko - zwykly ignor i udawanie ze nic nie zauwazylem
Nie ma głupich pytań są tylko głupi ludzie...
łooo forumowe napinki
"Jest pełne seksu i innych mniej cenzuralnych rzeczy."
Janiszek, moje życie jest tego pełne ( żeby nie było- z tą jedyną i wybraną ) i jakoś nie uważam, że ilość tej "seksualności" jest zależna od tego czy ktoś jest homo czy hetero.
Dzieciaki potrzebują miłości, od rodziców...
Ba, czasem nawet robimy wspólnie bardziej gorszące rzeczy, jak np. wieszanie prania i koszenie trawy
"Jest pełne seksu i innych mniej cenzuralnych rzeczy."
Janiszek, moje życie jest tego pełne ( żeby nie było- z tą jedyną i wybraną ) i jakoś nie uważam, że ilość tej "seksualności" jest zależna od tego czy ktoś jest homo czy hetero.
Dzieciaki potrzebują miłości, od rodziców...
Ba, czasem nawet robimy wspólnie bardziej gorszące rzeczy, jak np. wieszanie prania i koszenie trawy
Wierz mi lub nie, ale też żałuję, że tak nie postąpiłeś - tych paru minut z życia już nie odzyskamamadeus pisze:i zaluje ze ni postapilem jak macko - zwykly ignor i udawanie ze nic nie zauwazylem
A bo to pierwszy offtop tutaj? Pamiętaj tylko, że jeśli konsekwencje spotkają mnie to was też, sam ze sobą nie offtopowałemMAĆKO pisze:Ciebie powinien oświecić ale moderator...bo sprowadzasz tą rozmowe na...złą droge
Trzymajcie się ciepło chłopaki
Kiepskie pożegnanie jak na taki tematjachu_ka pisze:Trzymajcie się ciepło chłopaki
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
Maćko i Amadeus - ostrzezenie.
Przeginacie obaj paleczke panowie, jak nie zloozujecie sie to tygodniowy poleci.
Przeginacie obaj paleczke panowie, jak nie zloozujecie sie to tygodniowy poleci.
- swieta_barbara
- habydysz
Aborcjonisci : katolicy - 1:0.Ziemko pisze:Maćko i Amadeus - ostrzezenie.
+100Dmtrij pisze:1. udowadnianie ze nike jest się wielbładem (udowodnij ze nie jestes)
2. 22 latków adoptujących dzieciaka? widzę, że jestes ogarnięty w temacie procedur adopcyjnych
3. Normalna rodzina? chłopcy od Giertychów juz to skandowali, więc spasuj (zanim posuniesz sie w słowach o krok za daleko)
I TAK! GDYBYM Z ŻONĄ ZGINĄŁ W WYPADKU NIE MIAŁBYM PRZECIWSKAZAŃ ZEBY WYCHOWYWAŁ JE ZWIĄZEK TEJ SAMEJ PŁCI - JEZELI TYLKO MOGLIBY PRZEKAZAC IM WSZELKIE POTRZEBNE DO ZYCIA WARTOSCI, ZABEZPIECZYLI JE NA STARCIE DROGI DOROSŁOSCI!
4. dobrze finansowane domy dziecka? no comment...
5. testament.... jezeli sąd nie rozdzieli majatku nawet go ruszyc nie mozna...więc zdychasz z głodu i mokniesz pod mostem bo nie mozesz załatwić formalnosci "od reki"
6. zgadza się...a jak wiemy wszysy wciąz w starożytnosci jesteśmy...
Pamiętajmy też o jednym (co zresztą padło już w tym temacie), że pary homoseksualne już wychowują w Polsce dziesiątki dzieci i żyją razem. Czy ktoś lesbijce zabroni zrobić Invitro? Czy ktoś gejowi zabroni wynająć "surogatke"?
Ostatnio zmieniony 10 cze 2010, o 13:42 przez przelas, łącznie zmieniany 1 raz.
A ja Poganinem.
Bądź inne "obelżywe" słowa, jak Rodzimowierca, Neopoganin.
Bądź inne "obelżywe" słowa, jak Rodzimowierca, Neopoganin.
To fight Chaos on the battlefields, not to grow rich and fat in the golden halls of the capital, that is the purpose of our Cult! - Boomed Luthor's voice at the Council
ba! Całym Sercem Bronię Jego Imperium i Wiary
ja jestem przekonany że gejostwo to jest choroba,mam w d*pie co wykazują badania,gejów za jaja winno się wieszać tak samo z resztą jak pedofili...a jeżeli chodzi o adopcje dzieci to z mojej perspektywy wygląda to tak ze gdybym to ja miał mieć 2 tatków to bym się bezzwłocznie powiesił/zastrzelił/utopił/otruł...sposobów jest mnóstwo przed tym oczywiście zadźgał bym siekierą tych co się zgodzili bym do ów rodziny miał trafić...
-
- Masakrator
Gdyby wieszali za braki w inteligencji i wychowaniu, pierwszy polazłbyś na szafot.ja jestem przekonany że gejostwo to jest choroba,mam w d*pie co wykazują badania,gejów za jaja winno się wieszać tak samo z resztą jak pedofili