Mordheim Witch Hunter WIP

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Mordheim Witch Hunter WIP

Post autor: Majones »

Obrazek

Oto mój witch hunter do mordheima, pierwszy raz zamieszczałem fotki więc nawet nie wiem czy działają. Jest jeszcze nie skończony i przez najbliższy czas tak pozostaje ale planuje dac mu jeszcze szable/rapier i pistolet. NO i oczywiście pomalować. Co do fotek to zapewne nie są wypas ale aparat mam od 2 dni i to są moje pierwsze fotki.

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Z tego co widać zapowiada się ładna konwersja ( wygląda trochę jak Van Helsing :P ), tylko niestety fota jest trochę źle zrobiona i nie widać szczegółów. Czekam na lepszą fotkę, dokończoną konwertę i pomalowanie :D
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Nic nie widzę na tej focie... kształty są niezłe, ale ten kapelutek chyba ciut nierówny od góry, a może mi się zdaje... tak czy siak wygląda inaczej niż zwykli kapitanowie WH do Mordheim i to jest na plus :)
Na plus jest również to, że to Mordheim :D

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Obrazek
Już chyba lepsza fotka (ale ciągle się uczę) i przy okazji pstryknąłem drugiego witch huntera, tym razem z kuszą czego na fotce chyba nie widac ;)

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Zrób im fotkę trochę bliżej bo są po prostu za daleko (użyj zumu).
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Z daleka spoko, ale z daleka to wszystko jest spoko ;).

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Chodzi mi o to że szczegółów nie widać w postaciach :wink:

Awatar użytkownika
Beldrin Durgnisson
Mudżahedin

Post autor: Beldrin Durgnisson »

zapowiada sie klimaciarski hunter :D

Awatar użytkownika
Kerim
Master Convertor

Post autor: Kerim »

zobacz sam, na FORUM fotka jest za mała, sprawdź jakie mają ludzie foty powklejane, dopilnuj by na szerokość miała 600 pixeli

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

za male fotki nawet nie mozna odruznic czy to nie ejst pomalowane na zielono czy to green stuff

Awatar użytkownika
Majones
Chuck Norris

Postaram się jeszcze dzisiaj zrobić większe i dokładniejsze.

ODPOWIEDZ