A może on tego gobosa za czuprynę łąpie?Piotras pisze:haha, fajny orkasAle jedyny minus to lewa ręka. Daj mu tam tarczę / zmień trochę kąt tej ręki. Bo wtedy na pierwszy rzut oka wiadomo, że to koleś wzięty z jakiegoś dzika...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
A może on tego gobosa za czuprynę łąpie?Piotras pisze:haha, fajny orkasAle jedyny minus to lewa ręka. Daj mu tam tarczę / zmień trochę kąt tej ręki. Bo wtedy na pierwszy rzut oka wiadomo, że to koleś wzięty z jakiegoś dzika...
CzadLazur pisze:O już wiem. Daj tam tego związanego slayera z zestawu battle for the skull pass.
Pierwsza moja myśl była - bronie orkasów co by pokazać, że na wojnę zbroją się ostro, ale...Lazur pisze:Widać duży progress. Ja bym coś wsadził na wózek, który ciągnie ten ork tylko nie wiem co.
i to jest Myśl przez duże Mlazur pisze:O już wiem. Daj tam tego związanego slayera z zestawu battle for the skull pass.
Dzięki za komplement. A co do kolorów to na pewno nie popłynę. Tylko właśnie fanatycy mają być dosyć kolorowi. Ma to symbolizować oznaczenie fanatyków co by gobliny wiedziały kogo podziwiać ze znacznej odległościbem pisze:CzadB. fajnie pomalowane figurki, zwłaszcza fanatyk, ale nie popłyń za bardzo z tymi kolorami, bo armia będzie niejednorodna
![]()
jamakot pisze:co dasz temu orkowi na ten wózek?
Ja Cię proszę Jamakocie... czytaj postydiabloo23 pisze:i to jest Myśl przez duże Mlazur pisze:O już wiem. Daj tam tego związanego slayera z zestawu battle for the skull pass.dzięki za pomysł bo jest zajefajny i na pewno skorzystam!
ARBAL pisze:bardzo dobra robota i widac duzy progres.. jednak jesli masz zamiar pomalowac cała hordę na takim ,dość wysokim poziomie, to troche współczuję