Gallery by SexRocket
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Gallery by SexRocket
a gdzie dziary?!
niestety te czarno-zolte topory to porazka...
niestety te czarno-zolte topory to porazka...
"I fart in your general direction"
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
No cóż... te czarno-żółte topory dziwnie mi się z 40k kojarzą. Poza tym czy naprawdę każdy krasnolud ma taki sam kolor owłosienia?
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
A tam porażka. To jest po prostu najbardziej zwariowana i samobójcza ekipa rozbiórkowa w Starym Świecie
Lest we forget:
Ogólnie malowanie super, nadałeś mi pomysł na podstawki dla mojej armii, dziękuję ale osobiście - Topory - no porażka, strasznie popsuło to klimat, Irokezy i brody - kolor mi nie pasuje, one mają być jaskrawo pomarańczowe / czerwone a nie żółte, to nie banda blondynów No ale tak jak napisałem to ostatnie to moje osobiste subiektywne zdanie.
"Not that I have anything against senseless violence, manling, but why exactly are you strangling that old man?"
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
+++ Gotrek Gurnisson, Trollslayer +++
facebook.com/HammerhoodGames <--- takie tam o grach
Stare Dwarfy oraz O&G KUPIĘ
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
o ile topory mi nie przeszkadzają o tyle nie podoba mi się jak pomalowałeś brody i włosy... zarówno kolor nie teges (rozumiem, że miał pasować do toporów?) jak i samo wykonanie jakoś takie niedokładne. No i skórę można by dopieścić... nie wspominając o tatuażach.
To są zabójcy. Oni farbują włosy i brody na pomarańcz. Taka jest tradycja.Naviedzony pisze: Poza tym czy naprawdę każdy krasnolud ma taki sam kolor owłosienia?
- Naviedzony
Ja wiem o tym, ale chyba mi nie powiesz, że to kolor pomarańczowy??To są zabójcy. Oni farbują włosy i brody na pomarańcz. Taka jest tradycja.
Hmmm... Nie podoba mi się kolor włosów a toporki faktycznie kojarzą się z budową (ale są świetnie pomalowane). No i oczy jakieś takie przymulone Ogólnie malowanie klasa, pomysł utyka
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dokładnie to samo chciałem napisać po obejrzeniu puków.Skavenblight pisze:Technicznie bardzo ok, chociaż razi mnie trochę monotonia w owłosieniu i brak tatuaży.
Pomysł z toporami nie podoba mi się osobiście, ale wykonanie nie jest złe.
Podstawki też fajne, jak ktoś wcześniej zauważył
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
ogolnie to cala armia bedzie nie z tamtad tylko z Kazad Bolg
slayerzy maja spilowane na swoich toporach zdobienia zeby te paski sie zmiescily, i bedzie to motyw przewijajacy sie przez cala armie.
malowanie jest na poziomie najnizszym wiec tez nie wymagajcie takich cudow jak dziary
Ma byc czysto, charakterystycznie i przedewszystkim szybko. Na zadnym elemencie nie ma wiecej jak wash i jedno wyciagniecie tylko
slayerzy maja spilowane na swoich toporach zdobienia zeby te paski sie zmiescily, i bedzie to motyw przewijajacy sie przez cala armie.
malowanie jest na poziomie najnizszym wiec tez nie wymagajcie takich cudow jak dziary
Ma byc czysto, charakterystycznie i przedewszystkim szybko. Na zadnym elemencie nie ma wiecej jak wash i jedno wyciagniecie tylko
paski paskami ale to az krzyczy : UWAGA ROBOTY BUDOWLANE!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Naviedzony
Dobrze, że nie mają zbroi w paski, bo wyglądaliby jak Elitarny Korpus Pszczółek.
Paski porażka Malowanie spoko.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Naviedzony
Ja czekam jak będzie zrobione kowadło...Rakso_The_Slayer pisze:Poczekaj na IrobreakerówNaviedzony pisze:Dobrze, że nie mają zbroi w paski, bo wyglądaliby jak Elitarny Korpus Pszczółek.