Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
A ja wyłamię się z tłumu zachwycających się i powiem, że nie podoba mi się ten model. Wygląda strasznie sztucznie i plastikowo.
Nawet jeśli było, bo przecież wszyscy CMON oglądają wte i we wte , to warto obejrzeć taką sympatyczną ranę szyi raz jeszcze
http://www.coolminiornot.com/252238
http://www.coolminiornot.com/252238
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Dla mnie średnie. Jakoś do mnie nie przemawia... Dziwnie wygląda //odnosiło się do tego działka.
EDIT: Przeoczyłem dioramkę, która jest na prawdę zajebista
EDIT: Przeoczyłem dioramkę, która jest na prawdę zajebista
Ostatnio zmieniony 15 cze 2010, o 16:54 przez Rasti, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
tak wracając to olbrzymów
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Gigson fajny, ale bez fajerwerków.
Gdyby zamiast maczugi miał młot a do tego futrzany plaszcz to wyglądalby jak lodowy olbrzym z D&D.
Gdyby zamiast maczugi miał młot a do tego futrzany plaszcz to wyglądalby jak lodowy olbrzym z D&D.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Naviedzony
- Wielki Nieczysty Spamer
Generalnie strasznie ładny, ale co to jest? Latający byk bojowy?
Sprawić aby stał na 2 nogach, upierniczyć skrzydła, krasia i przednie racice . Dać mu kosałke i doombull jak się patrzy.
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.