Piłka nożna
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Re: Mistrzostwa Świata - RPA 2010
Nic mnie nie ucieszyło tak na dzisiejszym koncercie jak to, że Hiszpania przegrała ze Szwajcarią
Lest we forget:
Ziemeczku drogi, ja bym powiedzial, ze szwajcarzy byli diablo skuteczni. Na 3 strzaly na bramke, strzelili gola i trafili w slupek. Akcje Hiszpanow zaczynaly i konczyly sie na Navasie (przynajmniej w drugiej polowie). Kazda wygladala tak samo. Pilka na prawe skrzydlo do Navasa. Navas cos tam probuje wjechac w pole karne, obronca nie odpuszcza i konczy sie beznadziejna wrzutka w miejsce gdzie zawsze stalo 3 obroncow i zadnego hiszpana. Juz ich tak nie wychwalaj pod niebiosa, tylko spojrz na fakty. Zagrali slabiej niz zwykle i zostali skarceni przez solidnych szwajcarow, ktorzy wykorzystali okazje bramkowe.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Rinsiczku mam swoje zdanie i go nie zmienie. Nie lubie bardzo szwajcarskiej pilki, bo bardzo przypomina mi ona grecka "obrona Czestochowy" . PRzegrali - trudno, plakac po nich nie bede.
JAk sie wezma w garsc to z grupy jeszcze moga wyjsc, choc Chile bedzie dla nich nielatwym przeciwnikiem.
Juz jutro niemiecki walec rozjedzie kolejna druzyne
JAk sie wezma w garsc to z grupy jeszcze moga wyjsc, choc Chile bedzie dla nich nielatwym przeciwnikiem.
Czy nikt poza mną nie docenia faktu, że Diego Forlan uciszył te cholerne wuwuzele?!
Bardzo mnie to zwycięstwo Urugwaju ucieszyło, cały czas bałem się, że sędzia cuś nawywija na korzyść gospodarzy... dobrze, że ograniczył się tylko (!) do ignorowania fauli na Suarezie.
W sumie wczoraj -jak dotąd- mieliśmy chyba najbardziej emocjonujące mecze. Teraz czekam na kolejny pokaz niemieckiej skuteczności , no i wreszcie na dobry mecz Oranje.
Bardzo mnie to zwycięstwo Urugwaju ucieszyło, cały czas bałem się, że sędzia cuś nawywija na korzyść gospodarzy... dobrze, że ograniczył się tylko (!) do ignorowania fauli na Suarezie.
W sumie wczoraj -jak dotąd- mieliśmy chyba najbardziej emocjonujące mecze. Teraz czekam na kolejny pokaz niemieckiej skuteczności , no i wreszcie na dobry mecz Oranje.
"Musimy podjąć męską decyzję- albo jesteśmy zadowoleni, albo nie."
- M.Malicki
- M.Malicki
Dobrze, widze ze cie nie przekonam "Rinsiczku", niezleZiemko pisze:Rinsiczku mam swoje zdanie i go nie zmienie. Nie lubie bardzo szwajcarskiej pilki, bo bardzo przypomina mi ona grecka "obrona Czestochowy" . PRzegrali - trudno, plakac po nich nie bede.
Mysle, ze z Chille wygraja 2-0. Chyba, ze znowu nie dzwigna presji, ale na to bym nie liczyl.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Przed mundialem pisałem o Hiszpanii i Brazylii jako głównych faworytach, a Niemcach i Anglikach w drugim rzędzie.
Po pierwszych meczach Niemcy są dla mnie murowanymi kandydatami do medalu.
Po pierwszych meczach Niemcy są dla mnie murowanymi kandydatami do medalu.
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Nigeria, Nigeria!Nijlor pisze:Coś mi się zdaje, że prócz Ghany żaden zespół z Afryki nie wyjdzie z grupy....
No jeden z lepszych meczy do tej pory. Pomimo, ze Argentyna cisnela to Korea sie nie poddawala i nie grala tak defensywnie jak nudni Szwajcarzy.
Dobry mecz.
Juz nie moge doczekac sie cwiercfinalu Argentyna- Niemcy.
Dobry mecz.
Juz nie moge doczekac sie cwiercfinalu Argentyna- Niemcy.
StatystykaKołata pisze:W Fife albo ProEvo Korea by wygrała...
No i Mejico do przodu, choć pierwsza bramka wyglądała jakby była na spalonym, ale bądź co bądź do zera pojechali Francję.
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Haha, te MŚ zapowiadają się coraz lepiej
Lest we forget:
Niemiecki walec zaraz rozjedzie Serbie!!! Do boju zdrajcy z Polski