A jakJab pisze:I w ten sposób można zniszczyć czołg imperialny dmuchawkami...

A jakJab pisze:I w ten sposób można zniszczyć czołg imperialny dmuchawkami...
Naviedzony pisze:Ze względu na znaczną łatwość czytania fluffu, dla którego moim zdaniem warto zakupić tę wielgachną książkę pewnie skuszę się na polską wersję. Wiadomo cokolwiek o takowej?
I dobrze. Uczyć sie języka!ARBAL pisze:Naviedzony pisze:Ze względu na znaczną łatwość czytania fluffu, dla którego moim zdaniem warto zakupić tę wielgachną książkę pewnie skuszę się na polską wersję. Wiadomo cokolwiek o takowej?
Z tego co mi wiadomo z dobrego źródła to wersjapolska będzie tylko w wersji mini w zestawie startowym z figurkami w terminie nieco późniejszym.
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
No nie ma czegoś takiego jak screen, oczywiście jeżeli mówimy tu o maszynach. Jest legalny overguess i strzelanie do czegoś czego się nie widziemiel_regis pisze:Z ciekawostek: Orki na obecnym AB mogą wcale nieźle sobie radzić tak na oko - orkasy/savage będą zupełnie dobrą piechotą, mag-lord - tani, spam setek NG do screena, park maszynowy - na 2250 spokojnie wejdą WSZYSTKIE maszyny przy ograniczeniu 3 takie same (a chukki to nawet 6...), trolle zyskują. BO pewnie znikną ostatecznie, podobnie boiar boyz, ale taka jest cena postępu... No i +3 do dispella, w dobie braku scrolli też jest nie do pogardzenia. To co mi się nie podoba - nie widzę żadnego boosta dla mojej bretki, a wrecz przeciwnie. Tyle że Theudulf wyżalił się już tyle... że nie ma co powtarzać/rozwijać
To spam nisko-poziomowych szamanów i nikt ci się nie przebije. Na 1500 ptk. spokojnie wystawiasz bohatera na wywernie (80 ptk. na itemy)<po to by móc mieć dalszy Ld. bo zamiast 12" na LT jest 18">, jednego 2 poziomowego szamana, jednego 1 poziomowego szamana, jednego 3 poziomowego szamana i masz +6 do dissa na dzień dobry. I całkiem niezłego bohatera-klepacza.Dispelling
* Caster levels are now added to dispel rolls.