Hip-hopu dobrego już dawno nie robią więc mi tu proszę wartości tego gatunku nie zaniżaćbem pisze: z byle jakimi rymami na poziomie hip-hopu
Odnośnie obecnej twórczości uprasza się o używanie sformułowania hiphopolo
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Hip-hopu dobrego już dawno nie robią więc mi tu proszę wartości tego gatunku nie zaniżaćbem pisze: z byle jakimi rymami na poziomie hip-hopu
Co kto lubi.Skaven pisze:Hip-hopu dobrego już dawno nie robią więc mi tu proszę wartości tego gatunku nie zaniżać
Ale chłopakowi pojechałeś. Już się z tego nie podniesieSkaven pisze:Odnośnie obecnej twórczości uprasza się o używanie sformułowania hiphopolo
Ej ej ej proszę mi tu takich wypowiedzi pode mnie nie podpinać Ja mówiłem o twórczości obecnej polskiej sceny muzycznej a nie o opowiadaniu kolegibem pisze:Ale chłopakowi pojechałeś. Już się z tego nie podniesieSkaven pisze:Odnośnie obecnej twórczości uprasza się o używanie sformułowania hiphopolo
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Oczywiście, że kiedyś słuchałam hip-hopu - tak jak wszyscy w podstawówce. Jednakże raczej zespołów wtedy popularnych. Może to dlatego dla mnie stwierdzenie 'dobry hip-hop' to oksymoron. Nie jestem w stanie słuchać wszystkiego. Jeśli chcesz, możesz mi na pm podesłać kilka kawałków - na pewno przesłucham i będę mogła z czystym sercem wydawać opinie. Chociaż dla mnie teksty piosenek (jakichkolwiek) nie są zbytnio ambitne (poza niektórymi wyjątkami, ale dam sobie spokój z wymienianiem. Na pewno nie dotyczy to utworów, które słucham na co dzień ;P ).Dawid pisze:Wyjdzie offtop, trudno . Skoro słabe rymy=rymy na poziomie hiphopu, Bem, to świadczy to o niewiedzy.
itd.
Piotras pisze:Jak Dawid napisał, ja sam na co dzień słucham rock, metal itd, ale bardzo lubie odpalić sobie O.S.T.R'ego Nic innego, ale Ostry jest mega cool :]
Pozdro!
Taaa na czele ze swoim AntyliroyemNijlor pisze:Najlepszy rap to Spawacze
Firma to już w ogóle żenada. Ostatnio palę sobie szluga na balkonie i jedzie jakieś dziecko na rowerze i z kieszeni wydobywa mu się co? "Reprezentuje JP, reprezentuje coś tam, reprezentuje kraków" . Tylko sobie pomyślałem "japjerdole".ale cóż z Rapu <czy też z Hip-hopu > w tej chwili robi się jedno wielkie gówno mam tu namyśli takie zespół jak Firma która tak naprawdę zniszczyła ten gatunek tak samo jak inni ich pokroju jednak Nadal są stare nagrania P.F.K i Kalibra 44 których teksty są nadal aktualne ...
Skaven pisze:Heh ile osób tyle gustów, kiedyś słuchałem tylko polskiego rapu aż do dnia w którym dowiedziałem się co to jest punk rock i teraz już więcej nie grzeszę
W rapie co nowsza kapela to gorsza a w punku tego nie ma, nie krzycza JP na 100% , nie są Prosto itd
Ale no zaraz, nie mówimy tu o HH typu JP . Mnie też je***ie policji jarało jak byłem w podstawówce, potem się z tego wyrasta (chociaż jak tak popatrzę to nie wszyscy z tego wyrastają ). W ogóle jak widzę takich kolesi JP czu SLU GANG (ku**a jaki z nich gang? ), to mnie to rozczula.Skaven pisze:HH był fajny jak byłem młody i gniewny, teraz JP juz tak nie cieszy.
Ale zakładam, że klasykę to się zna .Ziemko pisze:Prawde powiedziawszy duzo jest starych skladow czy albumow, ktore sa genialne.
PFK, Kaliber, WWO (2 pierwsze plyty) , MOR W.A ( 2 pierwsze plyty).