Fajne tez se tak zrobie
Własnie mialem steki kupować
i jeszcze jedno pytanie odnosnie ancient i enginow. jak siedzi na nich priest albo chief to licza sie jako rare czy jako mount? bo w rozpiskach na forum ludzie dawali 2 enginy na ponizej 2k pkt a na stronie GW zajmowalo tez rare
Najlepszy rare wybór
Moderator: Ziemko
To proste. Jeśli jest mountem, to nie zajmuje slotu rare. Jeśli wystawiasz go samego, to jest rare'em.J.B. pisze:Fajne tez se tak zrobie
Własnie mialem steki kupować
i jeszcze jedno pytanie odnosnie ancient i enginow. jak siedzi na nich priest albo chief to licza sie jako rare czy jako mount? bo w rozpiskach na forum ludzie dawali 2 enginy na ponizej 2k pkt a na stronie GW zajmowalo tez rare
Z zakupami poczekaj na 8ed. , bo sporo sie moze zmienic.
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Wszystko można zepsuć a stedzie zwłaszcza bo już ich trochę zeszło .A chodziło oczywiście o 8 ed. rulebooka.
Stedzie nie sa slabe az tak.
Z cannonami maja ciezko, ale czy kiedys nie mialy?
Zyskaly thunderstompa i brak +1 to hita w nie - imho sporo.
Z cannonami maja ciezko, ale czy kiedys nie mialy?
Zyskaly thunderstompa i brak +1 to hita w nie - imho sporo.
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Aż tak na pewno nie, sam na nich gram.Fakt stompa dostały ale łatwo mogą ugrząźć w byle jakim klocku z kilkoma szeregami , +1 do hita nie mają ale szczelania jest więcej, a z cannonami zawsze miały ciężko ale w tej edycji wybitnie : łatwiej w nie trafić + d6 ran z każdej armaty + hit i w montera i jeźdźca.
Mi osobiście model się podoba ,gra enginem daje sporo satysfakcji itd itp, gra się po to żeby kombinować.Natomiast to że wszystko można zepsuć powiedziałem bardziej na żarty niż na serio.
Mi osobiście model się podoba ,gra enginem daje sporo satysfakcji itd itp, gra się po to żeby kombinować.Natomiast to że wszystko można zepsuć powiedziałem bardziej na żarty niż na serio.