Mantic Games - konkurent dla GW?
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
Zajefajny art Będą lepsi niż slayerzy wyglądający jak banda żuli
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Mi tam dwarfy sie bardzo podobaja
Wie ktoś kiedy Dwarfy będą na rynku w Polsce ? Bo jakoś nie uśmiecha mi się robienie zamówienia aż z Anglii
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Miałbyś paczkę po dwóch - trzech dniach i do tego taniej, ale jak uważasz
Najszybciej i najpewniej dowiesz się o tak
Najszybciej i najpewniej dowiesz się o tak
Nie chodzi o to Chodzi o to papranie się z przelewami za granicę i tak dalej A wole zapłacić sobie kilka złotych wiecej i mieć paczke za pobraniem No chyba że u nich tak się da
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Tu się zgodze. Mimo ze niektóre modele elfów i dwarfów mi się podobają to ten i tak jest z nich najlepszy
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
ma mordę jak jakiś satyr
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
http://www.manticblog.com/?p=1330
Tym razem szkice figurek Dwarf King, Warsmith oraz Berserker Lord, które wchodzą w skład army dealu, a później będą dostępne jako osobny box w metalu.
Tym razem szkice figurek Dwarf King, Warsmith oraz Berserker Lord, które wchodzą w skład army dealu, a później będą dostępne jako osobny box w metalu.