Empire 2350
Empire 2350
Lekka modyfikacji po ostatnim turnieju, od dawna przymirzałem się do wywalenia kuszników
brakuje mi co prawda muzyków na pistolierach i 6 kawaleri, ale nie można mieć wszystkiego
1 Wizard Lord @ 360 Pts
General; Magic Level 4; Pegasus
Seal of Destruction [45]
Dispel Scroll [25]
The Orb of Thunder [30]
1 Battle Wizard @ 140 Pts
Magic Level 2; Warhorse
Rod of Power [30]
1 Battle Wizard @ 135 Pts
Magic Level 2; Warhorse
Dispel Scroll [25]
1 Captain @ 162 Pts
Lance; Full Plate Armor; Pegasus
Enchanted Shield [15]
Aldred's Casket of Sorcery [35]
6 Knightly Orders @ 192 Pts
Banner of Valour [30]
6 Knightly Orders @ 138 Pts
5 Knightly Orders @ 115 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
5 Pistoliers @ 90 Pts
1 Steam Tank @ 300 Pts
1 Steam Tank @ 300 Pts
Casting Pool: 10
Dispel Pool: 6
Models in Army: 47
Total Army Cost: 2347
Lekka modyfikacji po ostatnim turnieju, od dawna przymierzałem się do wywalenia kuszników
brakuje mi co prawda muzyków na pistolierach i 6 kawaleri, ale nie można mieć wszystkiego
1 Wizard Lord @ 360 Pts
General; Magic Level 4; Pegasus
Seal of Destruction [45]
Dispel Scroll [25]
The Orb of Thunder [30]
1 Battle Wizard @ 140 Pts
Magic Level 2; Warhorse
Rod of Power [30]
1 Battle Wizard @ 135 Pts
Magic Level 2; Warhorse
Dispel Scroll [25]
1 Captain @ 162 Pts
Lance; Full Plate Armor; Pegasus
Enchanted Shield [15]
Aldred's Casket of Sorcery [35]
6 Knightly Orders @ 192 Pts
Banner of Valour [30]
6 Knightly Orders @ 138 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
1 Great Cannon @ 100 Pts
5 Pistoliers @ 90 Pts
1 Steam Tank @ 300 Pts
1 Steam Tank @ 300 Pts
Casting Pool: 10
Dispel Pool: 6
Models in Army: 47
Total Army Cost: 2347
Lekka modyfikacji po ostatnim turnieju, od dawna przymierzałem się do wywalenia kuszników
Ja gram też na magu lordzie, tyle że na koniu i z 2x scrollem a nie sealem. Grałem turniejowo i nieturniejowo to jeszcze nigdy mi się nie udało pozbyć jakiegoś czaru, w przeciwieństwie do casketa który mi się często sprawdza. Jeśli tobie to współgra to okej, ale mi jakoś nie wychodzi .
manfred bez jaj, daj seal-a małemu bejowi a lordowi luck stone! podstawa zeby typ nie wybuchał co 2 bitwe, zmiast pistoletow dałbym mortar zeby elfy nie mialy zadnego celu dla swoich kusz i łuków w twojej armi. No i radość jak trafisz plackiem w stadko szade/gwardię też nie do opisania
powiedz do czego ci bound w armi? armaty zastawisz jazdami i tankami, a smoka/demona z wyłączonym lotem i tak nie złapiesz czolgiem, wiec darowałbym sobie. lepszy scroll/ icon of magnus/mr(1)
powiedz do czego ci bound w armi? armaty zastawisz jazdami i tankami, a smoka/demona z wyłączonym lotem i tak nie złapiesz czolgiem, wiec darowałbym sobie. lepszy scroll/ icon of magnus/mr(1)
Ostatnio zmieniony 28 cze 2010, o 14:47 przez Robson, łącznie zmieniany 2 razy.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Nom, heaven jest najbezpieczniejszy, bo nie mozesz sie na nic wystawic... Imho to jest ograniczanie sobie mozliwosci.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
ale lord bez luck stone to najwiekszy umysłowy error tej rozpiski
1 missdispel na 2d6s4 w lorda albo popychaczke + szarża w lorda, missdipel na kuźnie w czołg i do bazy ja od tego przedmiotu od zarania dziejów zaczynałem rozpy empire nawet grając tylko na małych magach.
1 missdispel na 2d6s4 w lorda albo popychaczke + szarża w lorda, missdipel na kuźnie w czołg i do bazy ja od tego przedmiotu od zarania dziejów zaczynałem rozpy empire nawet grając tylko na małych magach.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE