PMOtM XXVII Pegazy Jagala
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
PMOtM XXVII Pegazy Jagala
Witam
Niestety nie skonczone jeszcze, ale wystawiam je teraz bo za 10 min wyjeżdżam do piątku :p
Skończone są same pegazy, ale pewnie jakies poprawki na nich będą.
Na rycerzach do skonczenia:
2 warstwy czerwonego
2 warstwy bialego
wszystkie paski etc
sztandar i chorągiewka do zrobienia
3 warstwy na zbrojach
i coś tam jeszcze
W zdjęciach bonusowych widać, że są na mega mocnych magnesach No i pomimo fikuśności poz mozna ich ustawic w czasie bitwy zeby był ciągły front
Zdjęcia z dupy ale tak czy siak enjoy
EDIT : o jap ale rozjechałem forum.. ale nie mam czasu poprawiać, Ziemko proszę, weź jakieś zdjęcie i je zmniejsz do konkursu
Wip pegazow mozna zobaczyć w moim temacie w galerii - 'bretka jagala'
pzdr!
Niestety nie skonczone jeszcze, ale wystawiam je teraz bo za 10 min wyjeżdżam do piątku :p
Skończone są same pegazy, ale pewnie jakies poprawki na nich będą.
Na rycerzach do skonczenia:
2 warstwy czerwonego
2 warstwy bialego
wszystkie paski etc
sztandar i chorągiewka do zrobienia
3 warstwy na zbrojach
i coś tam jeszcze
W zdjęciach bonusowych widać, że są na mega mocnych magnesach No i pomimo fikuśności poz mozna ich ustawic w czasie bitwy zeby był ciągły front
Zdjęcia z dupy ale tak czy siak enjoy
EDIT : o jap ale rozjechałem forum.. ale nie mam czasu poprawiać, Ziemko proszę, weź jakieś zdjęcie i je zmniejsz do konkursu
Wip pegazow mozna zobaczyć w moim temacie w galerii - 'bretka jagala'
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Dziekuj Skaveblight, bo ja za jaja chce Cie powiesic za te zdjecia...
Nic nie widac i to z zrobily z forum to maniana jest
Oj wykorzystujesz nasza znajomosc, bo kazdemu innemu w tym momencie bym te foty wykasowal...
Temat zamykam do czasu, az Skavenblight nie zrobi czegos z tymi fotami.
Nic nie widac i to z zrobily z forum to maniana jest
Oj wykorzystujesz nasza znajomosc, bo kazdemu innemu w tym momencie bym te foty wykasowal...
Temat zamykam do czasu, az Skavenblight nie zrobi czegos z tymi fotami.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O jaaa... Jeśli o mnie chodzi i moje skromne zdanie to podstawki pierwsza klasa, bardzo oryginalne. Malowanie tez świetne, szkoda tylko, że zdjęcie robione w niedogodnym oświetleniu. Większość to niestety rzucający przez słońce cień.
Wiesz co ty mi mowisz, ze ja robie slabe foty? To moje przeswietlone, "blyszczace" foty lepiej wygladaja niz Twoje w cieniu
Wydaja sie byc spoko, ale nic nie widze, bo ciemno.
Wydaja sie byc spoko, ale nic nie widze, bo ciemno.
malowanie jak najbardziej fajne, podstawki rewelka, przyczepie się tylko (oprócz słabych zdjęć) do metalików (chyba brak wycieniowania) i dziwnego połączenia skrzydeł z kadłubkiem...tak jakby wnikały w korpus
chciałbym zagrać przeciw takim pegazom
Czytaj co autor prac napisal w pierwszym poscie, co jest jeszcze niedokonczone, a potem komentuj.#helion# pisze:malowanie jak najbardziej fajne, podstawki rewelka, przyczepie się tylko (oprócz słabych zdjęć) do metalików (chyba brak wycieniowania) i dziwnego połączenia skrzydeł z kadłubkiem...tak jakby wnikały w korpus
To teraz powiem, że jak dla mnie świetne. Szkoda, że nie skończyłeś ich na czas, byłyby jeszcze lepsze
Co do zdjęć, to robienie ich na słońcu to koszmar. Trzeba było je zrobić w cieniu - wtedy byłyby bardziej równomiernie oświetlone, a tak pół figurki jest w swoim własnym cieniu - i to jeszcze to pół, które mamy oglądać.
Co do zdjęć, to robienie ich na słońcu to koszmar. Trzeba było je zrobić w cieniu - wtedy byłyby bardziej równomiernie oświetlone, a tak pół figurki jest w swoim własnym cieniu - i to jeszcze to pół, które mamy oglądać.
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Ziemko, bez flame'a, czytałem i patrzę na Pegazy, a dokładniej na głowach Pegazów metalowe elementy opancerzenia, autor napisał, że pegazy są skończone choć wymagają jakichś poprawekZiemko pisze:Czytaj co autor prac napisal w pierwszym poscie, co jest jeszcze niedokonczone, a potem komentuj.#helion# pisze:malowanie jak najbardziej fajne, podstawki rewelka, przyczepie się tylko (oprócz słabych zdjęć) do metalików (chyba brak wycieniowania) i dziwnego połączenia skrzydeł z kadłubkiem...tak jakby wnikały w korpus
Jagal pisze:Skończone są same pegazy, ale pewnie jakies poprawki na nich będą.
bardzo fajne szczegolnie ze to stare paskudne konie a podstawki faktycznie fantastyczne, mimo tego ze nie lubie "dioramek" naprawde mi sie podobaja...
Witam
To teraz od początku
1) Bóg zapłać Skavenblight za zmniejszenie fotek, gdybym je jeszcze poprawiał moja kobieta by mnie chyba wykastrowała czerstwą bułką btw ciekawe ile kosztuje wysłanie browara pocztą/kurierem ?
2) Bóg zapłać Ziemko za niewywalenie zdjęć
3) Sorki bardzo za te foty, ale tak mega się spieszyłem ze udało mi się zrobić je w ok 4 minuty
4) Podstawki to przerobione Flying bases z microartu, wykosztowałem się, ale są super
5) Wszystkie skrzydła, ogony i kopytko do podstawki mają piny. B. wytrzymałe na wstrząsy są pegazy me
6) Co do dziwnego połączenia skrzydeł z korpusem to wzorowałem się na 7ed pegazach, tez takie mają.
7) Na tych zdjęciach nie widać, że metaliki na pegazach mają 3 wartswy i wash po drodze ;/ Ale coż, na draconie będą do obejrzenia na żywo
Co do paskudnych koni, to tworzę bretkę 5ed i starszą i właśnie chciałbym, żeby moje pegazy takie były. Strasznie z tym pieprzenia, ale efekt jest ok. Te są z : 5ed Realmowy hero(ten z morgenszternem), sztandarowy questów, muzyk questów i hero questów (odo się zwie). Kolejne tak zrobione pegazy będą z 5ed grali .
9) W tym temacie : http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 45&start=0 Jest wip moich pegazów jak również inny skonczony oddział w tej tonacji kolorystycznej.
10) dzieki za komentarze, niedługo skoncze te pegaziątka to wrzuce fotki na forum
pzdr!
To teraz od początku
1) Bóg zapłać Skavenblight za zmniejszenie fotek, gdybym je jeszcze poprawiał moja kobieta by mnie chyba wykastrowała czerstwą bułką btw ciekawe ile kosztuje wysłanie browara pocztą/kurierem ?
2) Bóg zapłać Ziemko za niewywalenie zdjęć
3) Sorki bardzo za te foty, ale tak mega się spieszyłem ze udało mi się zrobić je w ok 4 minuty
4) Podstawki to przerobione Flying bases z microartu, wykosztowałem się, ale są super
5) Wszystkie skrzydła, ogony i kopytko do podstawki mają piny. B. wytrzymałe na wstrząsy są pegazy me
6) Co do dziwnego połączenia skrzydeł z korpusem to wzorowałem się na 7ed pegazach, tez takie mają.
7) Na tych zdjęciach nie widać, że metaliki na pegazach mają 3 wartswy i wash po drodze ;/ Ale coż, na draconie będą do obejrzenia na żywo
Co do paskudnych koni, to tworzę bretkę 5ed i starszą i właśnie chciałbym, żeby moje pegazy takie były. Strasznie z tym pieprzenia, ale efekt jest ok. Te są z : 5ed Realmowy hero(ten z morgenszternem), sztandarowy questów, muzyk questów i hero questów (odo się zwie). Kolejne tak zrobione pegazy będą z 5ed grali .
9) W tym temacie : http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 45&start=0 Jest wip moich pegazów jak również inny skonczony oddział w tej tonacji kolorystycznej.
10) dzieki za komentarze, niedługo skoncze te pegaziątka to wrzuce fotki na forum
pzdr!
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.