Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Bardzo realistyczny oddział. Imho świetny.
Ciut rozjeżdża
Ciut rozjeżdża
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Widziałem ale nadal mi sie podoba. Sczególnie masakruje sztandar jak dla mnie
Pomaluj go lepiejRasti pisze:słabiutki mi się ten lewek wydaje ;/
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Jak zobaczyłam tę figurkę to pomyślałam 'Wow!', ale rzeczywiście - jak się przyjrzeć, to jest parę słabych momentów, ale akurat lew imho do nich nie należy, w każdym razie nie pyszczekRasti pisze:słabiutki mi się ten lewek wydaje ;/
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Krytyk - czyli ktoś kto mówi fotografowi jak by zrobił zdjęcie gdyby umiałGogol pisze:Nie trzeba być malarzem by krytykować sztukę, nie trzeba być reżyserem by krytykować filmy. <br style="text-shadow: none;">Lepiej nie umiesz to docinek na poziomie 6 latka
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Na tym zdjęciu odnoszę wrażenie, że cały korpus i łapy lwa jakoś w ogóle nie wycieniowana: 1-2 warstwy. Takie dziwne wrażenie odbieram. Na pysku już widać świetną robotę, nie powiem.bem pisze:Jak zobaczyłam tę figurkę to pomyślałam 'Wow!', ale rzeczywiście - jak się przyjrzeć, to jest parę słabych momentów, ale akurat lew imho do nich nie należy, w każdym razie nie pyszczekRasti pisze:słabiutki mi się ten lewek wydaje ;/
- gerald_tarrant
- Masakrator
bretonia na full wypasie