Arcy: book of hoeth @ 355
mag: 2* ds @ 135
bsb: koń z bardingiem, sword of might, helm of fortune, dragon armour- 158
commander: orzeł, reaver bow, heavy armour, shield, halabarda @ 170
2*5 silver helms - 2+ save, muzycy @ 2*122
5 silver helms - 2+ save @ 115
3 rydwany @ 255
10 swordmasters: banner of sorcery, muzyk @ 198
5 dragonów: fcg, war banner, czempion z blessed tome @ 220
4 bolce @ 400
Wszelkie pomysły mile widziane bo to jest wersja wczesna beta
he na 2250
Dragonom niejest bless niezbedny,mogą się obyć bez niego.A tak pozatym to niewiem czy 10 swordów jest aż tak niezbędna do chwania jednego arcymaga,mnie book of hoeth widzi się na orle,a bosa można dać dragonom,i wówczas zyskujesz troche fajnych pkt na np kolejne rydwany.A tak ogulnie to kolejna kopia rospiski,ostatnio tych helfickich jest dużo i wszystkie podobne,chyba sam coś zrobie aby troche urozmaicić.
oddział dający 1-3 kosci magii dla 1 maga za 200 pkt który nic nie zrobi całą gre ... jak dla mnie rozrzutność juz lepiej IMO dać tym Dragonom sorceyry i ich używać mimo wszystko w celach ofensywnych (tracąc +1 z War bannera) a za zaoszczędzona 170 pkt coś dokupic sobie np 1 dragona, oddział łuczników muzyka i może cos jeszcze wejdzie np war banner na 1 silverach ? . 5 princów z czempionem i tracisz look outa z herosa ... daj 6 najmniej +1 Ld jak najbardziej tak.
za wywalenie swordów mam 198 pkt.
zmnienie war banner na sorcery- 30 pkt
dodatkowy dragon- 26pkt
łucznicy - 126
muzyk w silverach- 7 pkt
to jest 189, zostaje 9 pkt na war banner do silverów brakuje 25 pkt, które nie wiem skąd przyciąć. Wrzuce w takim razie chyba enchanted shielda na herosa na orle
zmnienie war banner na sorcery- 30 pkt
dodatkowy dragon- 26pkt
łucznicy - 126
muzyk w silverach- 7 pkt
to jest 189, zostaje 9 pkt na war banner do silverów brakuje 25 pkt, które nie wiem skąd przyciąć. Wrzuce w takim razie chyba enchanted shielda na herosa na orle