grzech76 pisze:Ten tego... na to strzelanie katapult to mogą narzekać wszyscy. Czemu elfy mają być tym tak pokrzywdzone, skoro inni cierpią na to samo.
Natomiast wydaje mi się, że jednak treekiny będą całkiem używalne jednak - drogi oddział dość twardy z wardem przeciwko działom i katapultom (które biją z siłą 3 na 5T - czyli nie jest źle). no i w przypadku oddziału 6 całkiem sporo ataków oraz ranka z tyłu.
Nie wiem jak patrzeć na tancerzy... niby sporo ataków, ale to co odda mocno ich uszczupla...
Katapulty które nas interesują to te krasnoludzkie i Tk.
Obie magiczne i ogniste co sprawia, że treekinów po prostu nie ma.
Magia i reszta maszyn mówi:
" O jaki fajny klocek za wpip pkt... zabijmy to jak najszybciej z daleka bo po co ryzykować?"
Gwarantuje Tobie, że najlepszy sztandar z corowych itemów prawie każdy będzie miał bo ogniste ataki to bajera na KAŻDĄ regenerkę która obecnie króluje na stołach [ VC, Skaven, DE itp ] za marne 10 pkt.
No i pod dziurą to jest s9 ale co tam.
Reszty nie chce mi się pisać...
...amadeus pisze:3 driadami z herosem zbrejkowalem oddzial slejvow z dwoma bohaterami a cannonami zajely sie orly
Nie wiem czemu to piszę ale ja to robie teraz bez herosa... znaczy 4 driadami bo one gwałcą slaves choć statystycznie wygrywasz o 1 a jeśli patrzyć pkt to on całkiem nieźle na tym wychodzi jeśli miałby zyskać driady + heroina za slaves... 52 z muzykiem za conajmniej 200 pkt...
A walczyłeś może z clanratami pchającymi wózek lub monkami z furmaną?amadeus pisze:18 atakow wystarcza zeby wlasnie takich klockow o ktorych mowi Laik sie pozbywac czasem z mniejszym czasem wiekszym problemem
To już inna historia jak sądzę...
Niemniej jednak zobaczymy.
Ataki są strasznie losowe i niestety nie można na nich nic oprzeć bo możesz się solidnie zawieść gdy powinieneś być z nich zadowolony [ np taka szarża na slejwów i przegonienie czyściutkich driad bo coś nie poszło... ].