Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
hehe autobus przypomniał mi "Jeeper Creeper" i "Autopsję cheerleaderek" ;P
"Hell, it's about time"?
Zrób sobie SM.. Dal mnie bomba..
Primarch Fulgrim
Blood Bowl
Blood Bowl
Primarch jest najlepszy freehandy i powiewający malowniczo płaszcz (z zaj...k...a...istym freehandem) robią piorunujące wrażenie, nie mówiąc już o nmm. Nawet tęczówki mu zrobiono, a z tyłu widać jak pancerz odbija się w skrzydle. I do tego milion innych rzeczy. Podstawka też jest dobrze dobrana, nie odrywa wzroku od figurki. Założę się, że malował go największy pros ze wszystkich prosów. Ogólnie wszystko jest wycyzelowane do granic możliwości.
Orki może nie są takie ekstra, ale przynajmniej zrobione z jajem.
Ten SM zakładający pancerz całkiem ok, ale dla mnie ma za duży łeb . Powinien mieć maciupeńką głowę, w końcu jest dwu i pół metrową górą mięcha, to mu łepek nie urośnie razem z mięśniami.
Orki może nie są takie ekstra, ale przynajmniej zrobione z jajem.
Ten SM zakładający pancerz całkiem ok, ale dla mnie ma za duży łeb . Powinien mieć maciupeńką głowę, w końcu jest dwu i pół metrową górą mięcha, to mu łepek nie urośnie razem z mięśniami.
Niebieski SM kojarzy mi się z Iron Manem I fakt - ma za dużą głowę.
Primarch jest zaiste zajebiście pomalowany, ale nie mogę przeboleć tego różowego
Orki to kolejna zabawna praca z pomysłem. Oby więcej takich
Primarch jest zaiste zajebiście pomalowany, ale nie mogę przeboleć tego różowego
Orki to kolejna zabawna praca z pomysłem. Oby więcej takich
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
Jak mógłby być innego koloru? Przecież to Fulgrim... Praca genialna! Choć miecz zdaje się trochę odbiegać od kosmicznego poziomu reszty (zarówno wykonanie jak i malowanie).bem pisze: Primarch jest zaiste zajebiście pomalowany, ale nie mogę przeboleć tego różowego
Piotr pisze:Jak mógłby być innego koloru? Przecież to Fulgrim... Już prędzej ten zielony płaszcz jest nie na miejscu.bem pisze: Primarch jest zaiste zajebiście pomalowany, ale nie mogę przeboleć tego różowego
Praca genialna! Choć miecz zdaje się trochę odbiegać od kosmicznego poziomu reszty (zarówno wykonanie jak i malowanie).
teoretycznie powinno się zdjęcia umieszczać, ale ten projekt jest wart obejrzenia
http://www.youtube.com/watch?v=xPxExyQO ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=xPxExyQO ... re=related
- gerald_tarrant
- Masakrator
Maszyna ubierajaca SM--->Klimat na maxa
Freehandy na płaszczu --->
Freehandy na płaszczu --->
Ten SM odrazu przypomniał mi scenę ze Starcraft 3:
http://www.youtube.com/watch?v=pk5yS9YbtGQ
Fulgrim jest genialny bije pokłony przed autorem(ten płaszczyk miód...)
Drużyna do BB dobra najlepszy jest Troll i goblin(oczywiście praca z jajem)
http://www.youtube.com/watch?v=pk5yS9YbtGQ
Fulgrim jest genialny bije pokłony przed autorem(ten płaszczyk miód...)
Drużyna do BB dobra najlepszy jest Troll i goblin(oczywiście praca z jajem)
Ku*** trudno znaleźć oryginalny podpis...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Uwielbiam dioramy z Orkami
Zawsze są pełne niepowtarzalnego klimatu...
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
I głównym motywem przewodnim zawsze jest rozpier*ol Orkowy urok.Arbiter Elegancji pisze:Uwielbiam dioramy z Orkami
Fulgrim jest genialny ale to nadal Fulgrim, zdradziecki pies sprzedający duszę mrocznym potęgom...
- gerald_tarrant
- Masakrator
Lasti pisze: Fulgrim jest genialny ale to nadal Fulgrim, zdradziecki pies sprzedający duszę mrocznym potęgom...
tutaj jest jeszcze przed herezją raczej. a szkoda...