Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello
Re: Jak odbije się na nas VIIIed. / Nowe modele HE...
Mag już jest. I jest IMO zajebisty Ma taką laskę z Lustrii jakby na moje. Ellyrianie - chyba najbardziej przyozdobiony i bogaty fast w tej grze. Jak jazda polska wyglądają, tyle świecidełek i dupereli, piękne pancerze. Ale uderza mnie jedno - czemu mają bardingi Oo?
SM żadna rewelacja - prawie to samo co metalowe, a champion mi się z tym od DP kojarzy
Za to LSG zajebiści, a najbardziej champion - widać, że się chłopaki nachapali łupu na morzach, arrr
Gryf fajna poza, ale wydaje mi się, że jeździec zbytnio zlewa się z grzbietem, i pióra w ogóle nie mają szczegółów, wyglądają jak łuski...
SM żadna rewelacja - prawie to samo co metalowe, a champion mi się z tym od DP kojarzy
Za to LSG zajebiści, a najbardziej champion - widać, że się chłopaki nachapali łupu na morzach, arrr
Gryf fajna poza, ale wydaje mi się, że jeździec zbytnio zlewa się z grzbietem, i pióra w ogóle nie mają szczegółów, wyglądają jak łuski...
Trochę zastanawiam się nad tą ich łuskową zbroją. Jakaś ona rzadsza jest, mam nadzieję, że nie będzie kapowato wyglądać. Co do SM to... średni są. Trochę ich przyozdobili, ale np. ten hełm co tylko oczy widać na elficki mi nie wygląda zupełnie.
Ellyrianie fajni i seaguardzi przyjemni. Zastanawiam się jak przerobić ich na zwykłe spearelfy.
Mag... Ciekawy ciekawy. Choć jak dla mnie jego staff ma zbyt mało... "Pierdolnięcia". Trudno, coś się wymyśli. Co do lorda na smoku to przyjemny, ale jakoś średnio się nim przejmuję, gdyż jest dość mała szansa, że kiedykolwiek go wystawię.
Ogólnie to szkoda tylko, że to wychodzi za 2 miesiące.
Ellyrianie fajni i seaguardzi przyjemni. Zastanawiam się jak przerobić ich na zwykłe spearelfy.
Mag... Ciekawy ciekawy. Choć jak dla mnie jego staff ma zbyt mało... "Pierdolnięcia". Trudno, coś się wymyśli. Co do lorda na smoku to przyjemny, ale jakoś średnio się nim przejmuję, gdyż jest dość mała szansa, że kiedykolwiek go wystawię.
Ogólnie to szkoda tylko, że to wychodzi za 2 miesiące.
- Master of reality
- Oszukista
Gryf mi się nie podoba, ale może się przekonam jak dostane w łapę. Kiepska pozycja i te pazury jak u kury
LSG są Super.
ER są mega tylko szyja konia mi się taka chuda wydaje
SM-Bomba! bardzo lubiłem statycznych SM a ci wpisują się w ten klimat pomimo że mają takie pozy jakby atakowali, bardzo mi się podobają
mag- za kiepska fota żeby ocenić
LSG są Super.
ER są mega tylko szyja konia mi się taka chuda wydaje
SM-Bomba! bardzo lubiłem statycznych SM a ci wpisują się w ten klimat pomimo że mają takie pozy jakby atakowali, bardzo mi się podobają
mag- za kiepska fota żeby ocenić
I sold my soul for rock'n roll
Chodzi o to, że:lith pisze:Co zmienila 8, ze bolce nagle sa kijowe?
1. Liczebność załogi = woundy maszyny (elfickie tylko 2),
2. Z punktu pierwszego wynika, iż nie ma teraz rozlosowywania obrażeń między załogantów a samą maszynę,
3. Każda siła może zranić każdą wytrzymałość
I nagle elfy stwierdziły, że 100 punktów za bolce to za dużo...
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
- Master of reality
- Oszukista
Podforum; Kupię/ wymieniębercik pisze:Semi a skad wezmiesz figurki na 6-8 orlow ?
I sold my soul for rock'n roll
Wczoraj testowałem grę na 1500.
Wnioski własne:
- 25 LSG w chordzie są opłacalni, szczególnie po jakimkolwiek dopaleniu.
- magia ognia jest mocniejsza niż się wydaje.
- na kościach średnio NIE wypada 7 przy szarży
- rzucenie na 6 kościach 24 graniczy z cudem
- precedens: 15 WL zostało rozsmarowanych przez 20 korsarzy ...
Wnioski własne:
- 25 LSG w chordzie są opłacalni, szczególnie po jakimkolwiek dopaleniu.
- magia ognia jest mocniejsza niż się wydaje.
- na kościach średnio NIE wypada 7 przy szarży
- rzucenie na 6 kościach 24 graniczy z cudem
- precedens: 15 WL zostało rozsmarowanych przez 20 korsarzy ...
Zapomnıales o wylaczanıu hate-a? Albo o przerzutach na WL?meeks pisze:- precedens: 15 WL zostało rozsmarowanych przez 20 korsarzy ...
A co ty chcesz rzucac na 24?meeks pisze:- rzucenie na 6 kościach 24 graniczy z cudem
A bolce sıe nıe oplacaja ponıewaz http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=589068#p589068 (na dole postu)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
http://gnom.bielsko.pl/forum/index.php? ... entry74277
zdjęcia nowych HE jak by ktoś nie widział. IMO miodne tylko SM jacyś z dupy wytargani mają chełmy szerokie jak by cały się miał tam zmieścić
zdjęcia nowych HE jak by ktoś nie widział. IMO miodne tylko SM jacyś z dupy wytargani mają chełmy szerokie jak by cały się miał tam zmieścić
Raczej nie bardzo, chyba że wierzysz krzykaczom na warseerze, którzy swoje źródło plotek upatrują w byłych tłumaczach GW, a nie ludziom pokroju Aviana (który dobitnie i jasno stawia sytuacje - żadnych rzeczy poza falą nowych figurek HE, dla elfów nie będzie).Ice-T pisze:acha i podręcznik HE na Październik potwierdzony już. Także będzie epicko
Najbliższy AB, który ma wyjść dla WFB jest na razie sugerowany na coś koło lutego/marca 2011 i mają to być albo orkowie albo TK (i tak czy siak mają wyjść jedne za drugim w dosyć krótkim odstępie czasu). Zapewne potem przyjdzie kolej na OK, Bretę, WE i cykl w końcu się dopełni. Tak wygląda oficjalna sytuacja (o ile można mówić tak o jakichkolwiek niejasnych przesłankach).
Fala figurek i owszem zapowiada się i to zacnie, a więc tu raczej bym upatrywał epickości i zdecydowanie na nic więcej się nie nastawiał.
"Remember, a Dwarf's only as big as his beard."
jedna... strona... wcześniej...Ice-T pisze:zdjęcia nowych HE jak by ktoś nie widział. IMO miodne tylko SM jacyś z dupy wytargani mają chełmy szerokie jak by cały się miał tam zmieścić
Ice-T pisze:acha i podręcznik HE na Październik potwierdzony już. Także będzie epicko
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę