No cóż taki los biednych dwarfów...
Pozdro
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
3 T i wszystko jasne! Na takich niema u mnie miejsca.Lunn pisze: Co o nich sądzicie?
Pamiętam jak mi wjechali tacy i z 24 ataków zabili 1 slayeraNindox Arf pisze:ilość ataków jest miążdżąca co z tego, że z s3 ale ile
Pirazzo's Lost Legion, jak wszyscy pikinierzy Regiments of Renown są specialem, nie rarem. Rarem są tylko zwykli pikinierzy Dogs of War. Figurki zdobędziesz tylko na aukcjach, jak dasz ogłoszenie na forum i przez Mail Order. Kiedyś ich kupiłem (ale później sprzedałem) i powiem jedno - wyglądają na strasznie trudnych do ładnego pomalowania. I jeszcze jedno: pikinierzy mają S3, ale zaatakowani przez kawalerię, rydwan, Steam Tanka czy potwora mają w pierwszej turze S4 i atakują pierwsi (zawsze, każdego, chyba że ktoś ma "always strikes first").Nindox Arf pisze:osobiście mogłbym spróbować zagrać z takim rarem na ofensie bo na defens są za miękcy jak dla mnie, za to ilość ataków jest miążdżąca co z tego, że z s3 ale ilea gdzie można nabyć figurki tej jednostki
pzdr
Fluffowo to użycie Ogrów jako najemników przez Krasnoludy skończyło się słabo... zwłaszcza gdy ogrza kompania zerwała sie ze służby i ograbiła skarbiec Karak Kadrin. Więc z tym dopasowaniem fluffowym (zwłaszcza a'la slayer - akurat oni to ogrów raczej chętniej widzą na ostrzu swojego topora) to bym nieco uważałMate pisze:Dokładnie, dla krasnoludów - ogry. No i można fajnie pokonwertować by pasował fluffowo, ja mojego specjalnie zrobiłem w klimacie slayera (irokez, krasnoludzka broda, futro, wielki topór![]()