8 WFB edycja TYLKO PLOTKI I FAKTY, BEZ SPAMU
no fakt,nie ma terenów,ale to prawie cały batalion skavów plus elfy za jakieś 2 ,3 paki.rulbuka nie kupię poczekam na iof.te wszystkie modele wydają mi się projektowane na kompie w 3ds czy czymś.figsy ręcznie rzeźbione wydają się bardziej dokładne.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Figsy super, dużo lepsze niż skull pass. Sporo tego da się wykorzystać, choćby w armii VC czy DE. Po drobnych konwulsjach, rzecz jasna.
dzis dostalem maila od GW.
w pazdzierniku ma wyjsc nowy AB. pierwszym nie ma byc TK jak wszyscy sadzili tylko HE.
w pazdzierniku ma wyjsc nowy AB. pierwszym nie ma byc TK jak wszyscy sadzili tylko HE.
DragoMir pisze:Jaka kurna nekromancja? Krasie nie używają magii ogarze! To nie Dragon age!Vallarr pisze:Dopiero zobaczylem date pierwszego posta. Nekromancja krasi to zboczenie
No jak się okazało nowe figurki do HE wypchnęły TK...Morsereg pisze:dzis dostalem maila od GW.
...aż za orkiScryer in the Dark tells us that we can expect:
4 Plastic Box Sets. Two of them are most likely Dragon Princes and Phoenix Guard, the third one White Lions and the 4th a new battalion box.
2 Metal Box Sets
2 Blisters

I still have Orcs and Goblins before Tomb Kings.
Hell, the Tomb Kings book isn't even finished yet.
To prawda, że modele clanratów z tego zestawu mają na stałe umocowane tarcze na rękach?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- General Baga
- Kradziej
tak
I nigdzie w życiu nie wyjadę
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Mnie u siebie horoszo
Na inne kraje lachę kładę
Tam w kieliszkach wyższe dno
Tu chcę umrzeć w kraju cnót
Dzięki za odpowiedź. To do bani, trzeba będzie kombinować, bo przecież nie będę wystawiać slaves z tarczami.
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Kiedyś, daawno temu, były ploty na temat 2 fali modeli dla de i smoka dla nich, w ramach jakiejś kampanii. Już sobie odpuściłem tego smoka ale przy pojawieniu się 2 fali do demonów nadzieja odżyła. Ma wyjść coś ala w stylu Apokalipsy do 40k
Czyli są szanse. Słyszał ktoś coś może na ten temat ?
Czyli są szanse. Słyszał ktoś coś może na ten temat ?
Ale te figurki są naprawdę ekstra. Za jakieś 300$ takie wypasione od razu z RB i akcesoriami, zwłaszcza w porównaniu z bfsp. Swormasterzy są lepsi niż te pokraczne metale. Gryf też. W ogóle elfy wyszły świetnie, a skaveny dorównują obecnym figurkom. Jak się ładnie pomaluje, to będą urywać jak każde inne. Wystarczy tylko parę OSL-ek i dokładne malowanie i będzie gitara. Chyba kupie sobie ten zestaw, bo jest bardzo opłacalny.
Orki to jeszcze jeszcze. Ale będzie je robił facet, który naprawdę lubi tą armię, więc chyba jej nie schrzani.
Orki to jeszcze jeszcze. Ale będzie je robił facet, który naprawdę lubi tą armię, więc chyba jej nie schrzani.
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
Żartujesz chyba. plastiki HE ze startera to dno. Przypatrz się fotkom, zwłaszcza rzutom z góry na gwardię i mieczników. Ci pierwsi mają tarcze wtopione w ciało a'la plastik z lat 80tych, do tego polecam sztandarowca, który ma uroczy 'uskok' na tarczy w wyniku czego mniej więcej od 3/4 szerokości na górnej krawędzi ma ona inną grubość. Z kolei miecznicy mają kwadratowe łapy z rozciągniętymi rękawicami wtopionymi w klatę, wolę też nie myśleć, jak mocno skopaną mają drugą rękę, bo tego na szczęście (a może niestety?) nie widać na fotkach. Chyba nawet włócznik-klon z 5ed miał wyższą jakość odlewu (a na pewno miał tarczę nie dość że osobno, to jeszcze bez takich bubli i wypaczeń).
Niech żyje plastikowa rewolucja GW!

Niech żyje plastikowa rewolucja GW!

Mógłby mi któs szybko wyjasnic o co cho??Kiedyś, daawno temu, były ploty na temat 2 fali modeli dla de i smoka dla nich, w ramach jakiejś kampanii. Już sobie odpuściłem tego smoka ale przy pojawieniu się 2 fali do demonów nadzieja odżyła. Ma wyjść coś ala w stylu Apokalipsy do 40k
Bo nie zabardzo interesuje mnie 40k

Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Duże bitwy z kompletnie przemodelowanym FOC i użyciem super-ciężkich zabawek w stylu tytanów, które normalnie są zbanowane bo balans psują.Eltharion pisze:Mógłby mi któs szybko wyjasnic o co cho??Kiedyś, daawno temu, były ploty na temat 2 fali modeli dla de i smoka dla nich, w ramach jakiejś kampanii. Już sobie odpuściłem tego smoka ale przy pojawieniu się 2 fali do demonów nadzieja odżyła. Ma wyjść coś ala w stylu Apokalipsy do 40k
Bo nie zabardzo interesuje mnie 40k
Psy szczekają, karawana jedzie dalej.Don_Silvarro pisze:Niech żyje plastikowa rewolucja GW!![]()

Ja tam plastiki GW uwielbiam, kwadratowe też bo już 6 teamów do bloodbowla sobie z nich zrobiłem.
Ostatnio zmieniony 21 lip 2010, o 09:41 przez jachu_ka, łącznie zmieniany 1 raz.
Aha ok dzięki

Chciałbym cie słyszec jak wychodził skull passDon_Silvarro pisze:Żartujesz chyba. plastiki HE ze startera to dno. Przypatrz się fotkom, zwłaszcza rzutom z góry na gwardię i mieczników. Ci pierwsi mają tarcze wtopione w ciało a'la plastik z lat 80tych, do tego polecam sztandarowca, który ma uroczy 'uskok' na tarczy w wyniku czego mniej więcej od 3/4 szerokości na górnej krawędzi ma ona inną grubość. Z kolei miecznicy mają kwadratowe łapy z rozciągniętymi rękawicami wtopionymi w klatę, wolę też nie myśleć, jak mocno skopaną mają drugą rękę, bo tego na szczęście (a może niestety?) nie widać na fotkach. Chyba nawet włócznik-klon z 5ed miał wyższą jakość odlewu (a na pewno miał tarczę nie dość że osobno, to jeszcze bez takich bubli i wypaczeń).
Niech żyje plastikowa rewolucja GW!![]()

Mówi się trudno i idzie się dalej ...