Niestety tylko co czwarty Na razie robię im włosy i pewną drobną zmianę w twarzy, ale nie wiem, czy nie będę jeszcze przerabiać innych rzeczy. Mają strasznie duże stopy.Eltharion pisze:Połowa ma cycki więc jest z górki
Bemowe Elfiątka
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Bemowe Elfiątka
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
No wiesz, to po to żeby mogły stać bliżej zlewubem pisze:Kobiety takich nie mają.
Heh armia dla siebie.... hmmm gdzies to już słyszałem zaczyna się od malowania herosów zawsze a potem to juz w kosmos się ciagnie Zobaczymy jak szybko Ci się znudzi bo raczej cięzko malować coś dla siebie, malując równocześnie na zlecenie (ja farseera dla mnie 3 miesiące juz maluje ;P ). Co do flagi to może the business albo exploited ?
A jaka armia?Ignis pisze:Coś w tym jest chociaż ja akurat nie biorę się za swoje figurki bo chciałabym je zacząć malować dopiero jak nauczę się lepiej malować, wiecie glazy itp., żeby nie trzeba było potem poprawiać. Chociaż korci...
Es ist wirklich phantastisch. Es ist wirklich ehrlich phantastisch. Es ist so phantastisch phantastich, ich glaube, ich würde es gerne klauen.
W Japonii podobno zawijano małym dziewczynkom stópki bandażami, żeby za duże nie rosły. Tylko nie wiem na ile to będzie wykonalne w przypadku figurekbem pisze:Eltharion pisze:...nie wiem, czy nie będę jeszcze przerabiać innych rzeczy. Mają strasznie duże stopy.
Widzę, że znowu zmieniłaś avatara?
A żeby nie było, że znowu offtop to sugeruję kleić po 5 sztuk i malować - wtedy częściej zobaczymy coś nowego
Zdecydowanie się z Tobą zgodzę. To jest jedyny słuszny kolor skóry dla drow-ów wg. mniebem pisze:Dzięki Waszym komentarzom zombie najprawdopodobniej doświadczy eksmisji. Ponadto zastanawiam się, czy nie przemalować skóry laski na niebiesko-szary. Podobną robiłam na Mannfredzie a i w dżezi stuff Kefas wrzucał ostatnio śliczną witch elfkę z właśnie niebieskawą skórą. Co o tym myślicie?
Necromancerka zawsze może mieć trochę zielonych i szarych odbarwień.
+1Yahoo82 pisze:A żeby nie było, że znowu offtop to sugeruję kleić po 5 sztuk i malować - wtedy częściej zobaczymy coś nowego
Tą sama radę dostałem od brata jak zacząłem malować ghule 10-ciu na raz... wcześniej 10-ciu na raz sklejałem... w efekcie po nałożeniu kolorów podstawowych skupiłem się na pierwszej piątce i poszło jak z bicza strzelił, także to jest jak najbardziej słuszna uwaga.
PS. Awatareiros +1
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
W sumie to zbierałam WE, ale sprzedaje, podobały mi się DE ale grać raczej nie zamierzam dlatego dałam sobie na wstrzymanie..Podobają mi się bardzo O&G dlatego z przyjemnością kupiłam i pomaluje bratu tą armię. A zbieram sobie taką małą kolekcję figurek które mi się podobają, dziwnym trafem głównie babeczki ale są tez inne.bem pisze:A jaka armia?Ignis pisze:Coś w tym jest chociaż ja akurat nie biorę się za swoje figurki bo chciałabym je zacząć malować dopiero jak nauczę się lepiej malować, wiecie glazy itp., żeby nie trzeba było potem poprawiać. Chociaż korci...
Chcesz zostać moją siostrą? Też mam OnG i nie wyrabiam się z malowaniemIgnis pisze:Podobają mi się bardzo O&G dlatego z przyjemnością kupiłam i pomaluje bratu tą armię.
Znowu offtop, ale nie mogłem się powstrzymać
Też miałam chwilowo taki zamiar, ale jednak zaczęłam zbierać armię. Ciekawe, jak daleko zajadę. Mam jeszcze kilka innych figurek, które cierpliwie czekają, aż się nimi zaopiekuję.Ignis pisze:A zbieram sobie taką małą kolekcję figurek które mi się podobają, dziwnym trafem głównie babeczki ale są tez inne.
Co do tych pięciu figurek, to z chęcią rozważę, ale to i tak nie przyspieszy momentu zaczęcia malowania
Dla ścisłości: w ChinachYahoo82 pisze:W Japonii podobno zawijano małym dziewczynkom stópki bandażami, żeby za duże nie rosły.
Niedługo pewnie będzie nowy awatar, bo robiłyśmy dziś z koleżanką zdjęcia Może kilka wrzucę na blog.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Wrzucaj wrzucajbem pisze:Niedługo pewnie będzie nowy awatar, bo robiłyśmy dziś z koleżanką zdjęcia Może kilka wrzucę na blog.
E tam, lepiej, żeby zrobiła armię skavenów z 1500 slavów. Na tip-top .Yahoo82 pisze:Chcesz zostać moją siostrą? Też mam OnG i nie wyrabiam się z malowaniemIgnis pisze:Podobają mi się bardzo O&G dlatego z przyjemnością kupiłam i pomaluje bratu tą armię.
Znowu offtop, ale nie mogłem się powstrzymać
Aż im się wykoślawiały i nie mogły uciekać, tylko takimi małymi kroczkami. Takie coś wygląda naprawdę koszmarnie, wierzcie mi.bem pisze:Dla ścisłości: w ChinachYahoo82 pisze:W Japonii podobno zawijano małym dziewczynkom stópki bandażami, żeby za duże nie rosły.
+1Daw pisze:Zdecydowanie się z Tobą zgodzę. To jest jedyny słuszny kolor skóry dla drow-ów wg. mnie Necromancerka zawsze może mieć trochę zielonych i szarych odbarwień.
Byłem pewien że w Japonii, cóż całe życie człowiek się uczy.bem pisze:Dla ścisłości: w Chinach
Jesteście mega 3 strony zapisaliście nad jednym w sumie biorąc całość galerii nie wybijającym sie jakoś, modelem. Choć w zasadzie o samym modelu to tu mało widze
No ale żeby offtopa nie kontynuować to się wypowiem. Model i owszem poprawny ale bez szału, inne Twoje prace mi sę trochę bardziej podobały. No i ta flaga lekko z dupy jest tam wciśnięta. FH czemu nie ale jakis bardziej klimatyczny by się przydał.
pzd
No ale żeby offtopa nie kontynuować to się wypowiem. Model i owszem poprawny ale bez szału, inne Twoje prace mi sę trochę bardziej podobały. No i ta flaga lekko z dupy jest tam wciśnięta. FH czemu nie ale jakis bardziej klimatyczny by się przydał.
pzd
Dla mnie to wygląda jak stado wygłodniałych wilków, którzy czekają na niewiasty zaglądające na to forum... w szczególności te, które się udzielają oraz wrzucają swoje pracePiotrax pisze:Jesteście mega 3 strony zapisaliście nad jednym w sumie biorąc całość galerii nie wybijającym sie jakoś, modelem. Choć w zasadzie o samym modelu to tu mało widze
Czekamy na dalsze prace dotyczące kobitek Dark Elfickich
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart