Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zaje...
Podajcie link na pw czy tutaj jak będzie dostępna w sprzedazy..
Podajcie link na pw czy tutaj jak będzie dostępna w sprzedazy..
pewnie stoją dlatego że ma fest naciągniętą koszulkę - zaleje się farbą przy żebrach i będą wyglądały jak u zdrowej licealistki a nie jakieś tam silikony
gorzej że pępka nie ma - ale nikt nie zauważył bo cycki wszystkich bardziej interesują
pozdro - nie marudzić!
gorzej że pępka nie ma - ale nikt nie zauważył bo cycki wszystkich bardziej interesują
pozdro - nie marudzić!
Ostatnio zmieniony 22 lip 2010, o 07:50 przez Szmyt, łącznie zmieniany 1 raz.
jest pod tymi przecinającymi się linkami
fajna fajna
fajna fajna
- Tiger Brown
- Kradziej
Bardzo ładna robota, szczurasy nie cukierkowe, tylko może sam dzwon zbyt czerwoniasty.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Faaaaajny, ładnie by pasował do armii klanu Pestilence (szczególnie mojej )
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
A mi się właśnie cukierkowe te szczuroludy wydająTiger Brown pisze:Bardzo ładna robota, szczurasy nie cukierkowe, tylko może sam dzwon zbyt czerwoniasty.
Ale fajny, fajny, kolorystyka ogólnie bardzo pasuje, szczególnie szkarłatny dzwon, jak dla mnie bomba.
A babeczka bez pępka to jak pączuś bez marmolady
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).