Dżezi stuff z innych stron
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Dżezi stuff z innych stron
Figurka z Warlord Saga, więc pewnie się niebawem pojawi w sklepie cmon, a później na Jamie.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
niesamowite
chodząc po stronie GW wpadłem na coś takiego
chodząc po stronie GW wpadłem na coś takiego
Panna świetna ... tylko ta twarz do mnie nie przemawia .
Altar też niczego sobie .
Altar też niczego sobie .
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
To jeszcze WiP, pomalowany może dużo zyskać.Rasti pisze:Co do wózka to widziałem, ale jakoś dupy mi nie urwało
Brak makijażu .bem pisze:Coś ma z twarzą nie tak...
Włosy też słabe, są żółte a chyba miały być blond.
Tarcza świetna, szata absolutnie doskonała .
Czołg ma cuś w sobie, nietypowe podejście do tematu, ciekawe jak będzie się prezentował po pomalowaniu.
Raczej obstawiam mopsa któremu podetknięto coś nieprzyjemnego pod nos.tedzio pisze:twarz wygląda jak u faceta (rzeźba)
Najcudowniejsza jest szata Pierwszy raz widzę coś "prześwitującego" na takiej figurce.
Natomiast wszystkim prawicowym purystom ideologicznym, co to rehabilitują nacjonalizm, moge powiedziec że odróżanianie nacjonalizmu od faszyzmu, przypomina poznawanie rodzajów gówna po zapachu;-)).
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Jaka ta cena?
Wystarczyło kliknąć link 2 posty nad swoim ?
34.99$
34.99$
runepriest pisze:oj tam oj tam, wystarczy nie szarżować to nie wskrzesi ^^Jankiel pisze:Stary, to co ja zabiję szarżą smoka i dopakowanych z kotła rycerzy Ty sobie wskrzesisz w jedną turę. I tak, jest to straszne.