O czym śni Skavenblight i co ma do tego wazelina?
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Przekłada się. Patrz pod "enerdowskie pływaczki" oraz "kulturystki".
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Metalwalker
- Wałkarz
Zawsze można odpowiednie chormonki łyknąć i se brudkę zapuścić , taka szwedka była by u kolerzanki super
- Metalwalker
- Wałkarz
HAHAHA tak se pomyslałem!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nekromanto, kompromitujący temat po 6 dniach reaktywujesz!
Mnie się na przykład dzisiaj śniły figurki, zbudziłam się z frustracji, kiedy dwa konne modele zaczęły w Mordheim walczyć i musiałam szukać w podręczniku zasad Blazing Saddles [dla tych co nie wiedzą: po pierwsze te zasady są beznadziejne, po drugie mój podręcznik redagował (kawałkował jakoś idiotycznie i zszywał PDFy) Kapitan Hak, przez co niczego w nim znaleźć nie mogę ].
Co do rodzin przyszłych i obecnych facetów na tym forum to Wy tutaj nie piszcie nic pod moim adresem bo dziś lub jutro przyjdzie tu Kapitan Hak, a wtedy wszyscy gromkim głosem zawołacie: O FAK!
Mnie się na przykład dzisiaj śniły figurki, zbudziłam się z frustracji, kiedy dwa konne modele zaczęły w Mordheim walczyć i musiałam szukać w podręczniku zasad Blazing Saddles [dla tych co nie wiedzą: po pierwsze te zasady są beznadziejne, po drugie mój podręcznik redagował (kawałkował jakoś idiotycznie i zszywał PDFy) Kapitan Hak, przez co niczego w nim znaleźć nie mogę ].
Co do rodzin przyszłych i obecnych facetów na tym forum to Wy tutaj nie piszcie nic pod moim adresem bo dziś lub jutro przyjdzie tu Kapitan Hak, a wtedy wszyscy gromkim głosem zawołacie: O FAK!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Przenieście się z tą rozmową do Niezwykłych bo myślałem, że temat sam umrze, a za chwilę będę musiał kłódeczkę założyć.
A licky boom boom down!!!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: