A że przelewów nie lubi, to się nie dziwię, bo nasze banki drą skórę. A offtop to nie jest, bo się tyczy zasysania właśnie Manticów. Poza tym, kolego, jaka hydra, jaka hydra? Na tym forum? Toż to embrion dopiero.Don_Silvarro pisze:Już ze dwa razy na ten temat dyskutowaliśmy w tym wątku, więc pozwolę sobie kolegę wyręczyć coby łeb tej hydrze offtopowej uciąć
Kolega nie lubi robić przelewów zagranicznych i preferuje przesyłkę za pobraniem.
Mantic Games - konkurent dla GW?
- Tiger Brown
- Kradziej
Re: Mantic Games - konkurent dla GW?
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.
A ja wiem. Jeszcze wyśle im o to pytanie. Narazie od miesiąca już sprowadzają do swojej oferty dwarfyDon_Silvarro pisze:To Faberzy nie planują mieć w ofercie startera?
@Tiger Brown
Możesz mi na PW napisać jak zamówić od Mantica figurki i za płacic tym pay palem ? Bo ja tego nie ogarniam ni w ząb
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
And Satan said 'That's what I was thinking'.
Ale skąd wziąśc kase na pay palu ? musze przelać z normalnego konta ?
A i na pay palu trzeba zrobić normalne konto tak ?
A i na pay palu trzeba zrobić normalne konto tak ?
... And then God said 'Let metal bands have the most insanely awesome, twisted, kickass music videos known to man'.
- Tiger Brown
- Kradziej
Nie musisz przelewać. Ja nic nie przelewam na konto Paypal, tylko należną kwotę pobiera mi z powiązanego konta banku internetowego.Eiko2 pisze:Dokładnie tak - zakładasz konto, potem na nie przelewasz ze "zwykłego" konta
- Tiger Brown
- Kradziej
Konto mam normalne złociszowe, w Inteligo. Bank przelicza płatność z funtów na pln i ściąga odpowiednią kwotę. Przelicznik raczej uczciwy, tj. zbliżony do NBP, nie zauważyłem jakiejś istotnej różnicy.
- Tiger Brown
- Kradziej
Kurczę, dawno to było... Na ile pamiętam, w Paypalu trzeba było (można było???) podać konto i można powiązać z Paypalem kartę kredytową/debetową. A może chodzi o typ konta? Bo konta osobiste nie dają obsługi kart.Eiko2 pisze:A to ciekawe powiesz, jak to ustawiłeś? Ja muszę robić przelew na konto Paypal i dopiero wtedy mogę obracać środkami :/
Właśnie przeglądam Pay Pala i można powiązać konto z kartą kredytową/debetową Nawet na osobistym koncie. Trzeba ,,poddać się weryfikacji" i będzie do wyboru opcja żeby wykonać wspomnianą operację Jak tylko będę miał kartę to to zrobię
Mam pytanie o szkiele - czy mają już jakiś ekwipunek scalony z ciałem?
Da sie łatwo usunąć czy trza kombinować np. odciąć kawałek i dorobić ręke?
Da sie łatwo usunąć czy trza kombinować np. odciąć kawałek i dorobić ręke?
Infernal Puppet pisze:Skavenom udaje się 100%, nieudane projekty to sabotaże konkurencji więc się nie liczą .
- Don_Silvarro
- Chuck Norris
ja i tak bym chętnie kupił kilkudziesięciu - będą idealnie pasowały do mojego malowania.
O ile manticowe elfy były raczej słabe, to już umarlaki robią świetne
O ile manticowe elfy były raczej słabe, to już umarlaki robią świetne
Phi... To pikus Zresztą. Jak za taką cene to i tak są świetneRasti pisze:Wieelkie rozczarowanie. Ręce wraz z tarczami ;<