Temat filmowy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- swieta_barbara
- habydysz
Re: Temat filmowy
Bedziesz mial nawet lepiej - idziesz w poniedzialek, wiec jeszcze lepiej zainwestujesz pieniadze :]
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Najlepszy film jaki widziałem w tym roku (na drugim miejscu zresztą też film z Leo, "Wyspa Tajemnic" ).swieta_barbara pisze:Wczoraj bylem na Inception - kozak jak siemasz. Najlepsza sciezka dzwiekowa w tym roku (pobil predatorsow, a to juz niezle), swietna gra aktorska - Leo to klasa aktor teraz sie zrobil, kazdy jego film ostatnio jest bardzo dobry. Troche duzo rozpierdzielanki, ale takie sa reguly amerykanskiego rynku. B. porzadny pomysl na scenariusz i oczywiscie Nolan - weri najs. Polecam kazdemu. Najlepszy byl moment kiedy polecialy napisy - mimo, ze zapomnialem legitki i bylem w niedziele, juz od dawna nie mialem wrazenia tak dobrze wydanej kasy.
Ktoś dotrwał do końca napisów? Nie chcę spoilerować, ale czy tam naprawdę coś słychać?
- swieta_barbara
- habydysz
LoL?! Wyszedlem przed koncem...Watcher pisze:Ktoś dotrwał do końca napisów? Nie chcę spoilerować, ale czy tam naprawdę coś słychać?
Mały spoiler alert:swieta_barbara pisze:LoL?! Wyszedlem przed koncem...Watcher pisze:Ktoś dotrwał do końca napisów? Nie chcę spoilerować, ale czy tam naprawdę coś słychać?
Gdzieś przeczytałem, że po ostatnich napisach słychać dźwięk przewracającego się bączka. Strasznie jestem ciekaw czy to prawda
swieta_barbara pisze:LoL?! Wyszedlem przed koncem...Watcher pisze:Ktoś dotrwał do końca napisów? Nie chcę spoilerować, ale czy tam naprawdę coś słychać?
Tez sie zbieralem jak tylko skonczył sie film - napisów nie podziwialem. No, ale film trwał 2,5h i wychodziłem chwile przed północą z tłumem ludzi (wszystkie miejsca wykupione! ), wiec na roztkliwianie sie w fotelu troche nie było czasu...
Jesli była muzyczka, to ciekawe, czy byl tez jakis zryw...
Film ogolnie polecam. Jak ktos jest bardziej wrazliwy na spojnosc scenariusza to moze sie tak maksymalnie nie wczuc, ale jesli ktos ma wieksza tolerancje na "grube nici" to powinien sie swietnie bawić.
Ja ogolnie uwielbiam motyw "kwestionowania" otaczajacej rzeczywistosci, wiec takie filmy jak Matrix, Teoria Spisku, Gra, Truman Show, czy teraz własnie Incepcja, to cos, co mnie strasznie kręci.
No to ja mam też fajnego niusa (sprzed miesiąca ale zawsze)Ergofob pisze:Drogie kinomany, jeśli ktoś ma kanały KinoPolska/ AleKino, polecam [jako tzw. pakiet inteligenta] film "Przyjęcie na 10 osób plus 3" oraz "Hydrozagadkę" - bo po kilku miesiącach wracają do ramówki. Ku wielkiej mej radości.
Kanał Comedy Central zakupił od Telewizji Polskiej emitowany w latach 90. program satyryczny Wojciecha Manna i Krzysztofa Materny “Za chwilę dalszy ciąg programu”. Obiec pozycje mają się pojawić na antenie komediowej stacji jesienią br.
Mój ulubiony "serial" satyryczny zaraz po Monty Pythonie. Polecam, można się uchachać po pachy, sto razy lepsze od tych dzisiejszych na siłę robionych spędów kabaretowych.
Jeszcze KOC mogliby kupić, to takie dziecko "za chwilę..."Mauler pisze:No to ja mam też fajnego niusa (sprzed miesiąca ale zawsze)Ergofob pisze:Drogie kinomany, jeśli ktoś ma kanały KinoPolska/ AleKino, polecam [jako tzw. pakiet inteligenta] film "Przyjęcie na 10 osób plus 3" oraz "Hydrozagadkę" - bo po kilku miesiącach wracają do ramówki. Ku wielkiej mej radości.
Kanał Comedy Central zakupił od Telewizji Polskiej emitowany w latach 90. program satyryczny Wojciecha Manna i Krzysztofa Materny “Za chwilę dalszy ciąg programu”. Obiec pozycje mają się pojawić na antenie komediowej stacji jesienią br.
Mój ulubiony "serial" satyryczny zaraz po Monty Pythonie. Polecam, można się uchachać po pachy, sto razy lepsze od tych dzisiejszych na siłę robionych spędów kabaretowych.
Watcher pisze:Mały spoiler alert:swieta_barbara pisze:LoL?! Wyszedlem przed koncem...Watcher pisze:Ktoś dotrwał do końca napisów? Nie chcę spoilerować, ale czy tam naprawdę coś słychać?
Gdzieś przeczytałem, że po ostatnich napisach słychać dźwięk przewracającego się bączka. Strasznie jestem ciekaw czy to prawda
Dla ludzi którzy widzieli film uwaga,SPOJLER!!!! :
Zauważcie, że talizmany których oni używali były stworzone przez nich samych i nikt nie mógł ich dotknąć... Jak wiemy, to nie był jego talizman więc za każdym razem się przewracał . Jego talizmanem tak naprawdę była... (Tekst malutkim druczkiem by nie przeczytał ktoś kto nie oglądał filmu) Była obrączka, którą obkręcał na dłoni przy każdym pojawieniu się w śnie... Zauważyliście to ?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
O, gdyby tak ktoś KOC odgrzebał, to by było pięknie... bo lada chwila kasety wideo odejdą w niepamięć, a kolekcja nagranych odcinków pójdzie się...Watcher pisze:Jeszcze KOC mogliby kupić, to takie dziecko "za chwilę..."Mauler pisze:No to ja mam też fajnego niusa (sprzed miesiąca ale zawsze)Ergofob pisze:Drogie kinomany, jeśli ktoś ma kanały KinoPolska/ AleKino, polecam [jako tzw. pakiet inteligenta] film "Przyjęcie na 10 osób plus 3" oraz "Hydrozagadkę" - bo po kilku miesiącach wracają do ramówki. Ku wielkiej mej radości.
Dzisiaj popelnilem błąd życia i wchodząc do kina spontanicznie zerknąłem na plakaty widząc na jednym nazwisko Nicolas Cage stwierdzilem że przejde sie na to (uczen czarnoksieznika...)
Jak zaczynal sie film myslalem że pomyliłem sale...straciłem 2godziny... A mój błąd polegał na tym że nie zauważyłem napisu "disney"... .
Jak zaczynal sie film myslalem że pomyliłem sale...straciłem 2godziny... A mój błąd polegał na tym że nie zauważyłem napisu "disney"... .
Incepcja -- ależ to jest rewelacyjny film!
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Zgadzam sięTomash pisze:Incepcja -- ależ to jest rewelacyjny film!
Tysiąc lat w 8 minut. Historia Polski na EXPO - Bagiński [PEŁNA WERSJA]