Turniej parowy 2x 1500 pts w Pizzeri- Wrocław, 07.08.2010r.
Re: Turniej parowy 2x 1500 pts w Pizzeri- Wrocław, 07.08.2010r.
Myślę, że nie będzie problemu z niedzielą.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
a to 3 turnieje w miesiącu nie wystarczą? w sensie gadałemz Humbakiem ostatnio i powiedziałem mu że turniej w Bolterze robimy on zapytał czemu to mu powiedzialem że głównie dla tego że chcemy grać czesciej niż raz w miesiącu...nie wiedziałem ze tak szybo zareaguje:D
jak o mnie chodzi to możemy robić 4 raz na miesiąc...tylko, że mnie np nie bedzie wtedy (work&wife)
tak swoją droga nie masz dość po wczoraj:D?
@smh
Morrok wraca za jakies 1,5 miesiaca (czyli wciaż we wrześniu)
Patrole to za małe punkty na to miejsce i na tę edycje
recenzja dodana
jak o mnie chodzi to możemy robić 4 raz na miesiąc...tylko, że mnie np nie bedzie wtedy (work&wife)
tak swoją droga nie masz dość po wczoraj:D?
@smh
Morrok wraca za jakies 1,5 miesiaca (czyli wciaż we wrześniu)
Patrole to za małe punkty na to miejsce i na tę edycje
recenzja dodana
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Nie Lubię z Tobą wygrywaćDmtrij pisze: tak swoją droga nie masz dość po wczoraj:D?
Zakładam temat osobny. Turniej zrobię na 3000.
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Jednak po przemyśleniu nie zrobimy turnieju w tym miesiącu. Co za dużo to nie zdrowo We wrześniu zrobimy taki na 2999 z bajerami.
Jarekk nikt (serio nikt!) nie zrobi turnieju na tyle punktów ile masz ludzików...kombinuj
@Maryś zrobiłem rozpe na 3k...słaby format - nic się nie mieści:D (nie mogę mieć gwardii i 4 hydr:( )
@Maryś zrobiłem rozpe na 3k...słaby format - nic się nie mieści:D (nie mogę mieć gwardii i 4 hydr:( )
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
którymi nie chcesz i nie umiesz zagrać (właściwie nawet zlożenie poprawne jest dla Ciebie nie lada wyzwaniem)
wpadnij na turniej 2500 w bolterze - masz chalange na pierwsza bitwę...
wpadnij na turniej 2500 w bolterze - masz chalange na pierwsza bitwę...
No to prawda mi się nie mieszczą 2 wrony, 12 troli i 3 giganty
Turniej bardzo fajny, aczkolwiek nowa edycja ma pewne niedoróbki. Było nas mało.
Format ok. Miejscówka super, bardzo dobra i tania pizza.
@Maryś nie ma sensu robić 4 turniejów miesięcznie, 3 to dużo. Lepiej zarezerwój w Bardzie na wrzesień, żeby nie było problemów i będzie ok. ( za tydzxień wyjeżdżam)
Format ok. Miejscówka super, bardzo dobra i tania pizza.
@Maryś nie ma sensu robić 4 turniejów miesięcznie, 3 to dużo. Lepiej zarezerwój w Bardzie na wrzesień, żeby nie było problemów i będzie ok. ( za tydzxień wyjeżdżam)
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jarekk nawet jeśli bym zrobił to nie na takie małe punkty.
To ja też napiszę króciutką relację.
1 bitwa.
Przeciwnik: Mateusz Majzownik (lizaki+OmG)
Ja się modlę więc oddaję pierwszą turę. Mateusz stwierdza, że nie będzie miał co zrobić z moim czarnuchem ja się dopakuje, więc go po prostu zabija z katapulty pierwszym strzałem. Potem to już leci wyżynka z jednej i drugiej strony. Gra bardzo miła. Trochę nowych zasad poznałem, choć myślałem, ze już tę edycję ogarniam. Widok wielgachnych klocków zielonych na polu bitwy sprawił, że mam ochotę udusić Morroka, że tak wolno maluje.
Wynik: 15:5
2 bitwa.
Przeciwnik: Dymitr + Bałagan (DE+breta)
Bitwa spoko poza paroma momentami kiedy to Dymitrij "nie ogarnął paru zasad". Z ciekawych momentów 20 ghuli zabiła szarżującą hydrę, a 5 errantów zagoniła drugą w tej samej turze.
Wynik: 13:7
3 bitwa.
Przeciwnik: Kuman i Golona (brudasy i włochate brudasy)
Bitwa najprzyjemniejsza z przyjemnych. Chciałem przeprosić Kumana i Golonkę za moje idiotyczne spiny, które popsuły atmosferę. Nie wiem po jaką cholerę się spinałem. Graty za wygraną w turnieju. Z ciekawych akcji: Karolina zdała 8 wardów na 4+ na 10 prób. Robi wrażenie
Wynik: 10:10
To ja też napiszę króciutką relację.
1 bitwa.
Przeciwnik: Mateusz Majzownik (lizaki+OmG)
Ja się modlę więc oddaję pierwszą turę. Mateusz stwierdza, że nie będzie miał co zrobić z moim czarnuchem ja się dopakuje, więc go po prostu zabija z katapulty pierwszym strzałem. Potem to już leci wyżynka z jednej i drugiej strony. Gra bardzo miła. Trochę nowych zasad poznałem, choć myślałem, ze już tę edycję ogarniam. Widok wielgachnych klocków zielonych na polu bitwy sprawił, że mam ochotę udusić Morroka, że tak wolno maluje.
Wynik: 15:5
2 bitwa.
Przeciwnik: Dymitr + Bałagan (DE+breta)
Bitwa spoko poza paroma momentami kiedy to Dymitrij "nie ogarnął paru zasad". Z ciekawych momentów 20 ghuli zabiła szarżującą hydrę, a 5 errantów zagoniła drugą w tej samej turze.
Wynik: 13:7
3 bitwa.
Przeciwnik: Kuman i Golona (brudasy i włochate brudasy)
Bitwa najprzyjemniejsza z przyjemnych. Chciałem przeprosić Kumana i Golonkę za moje idiotyczne spiny, które popsuły atmosferę. Nie wiem po jaką cholerę się spinałem. Graty za wygraną w turnieju. Z ciekawych akcji: Karolina zdała 8 wardów na 4+ na 10 prób. Robi wrażenie
Wynik: 10:10
''od przybytku głowa nie boli''Marys pisze:Jednak po przemyśleniu nie zrobimy turnieju w tym miesiącu. Co za dużo to nie zdrowo
im więcej tym lepiej,niektórzy wyjeżdżają i nie mogą być na wszystkich turniejach dlatego sądzę ze jeden turniejik więcej nie zaszkodzi a co do formatu to 2999albo 2500
Nie boli ani dupa ani głowa ale jak Dymitrij słusznie zauważył nie jesteśmy "no lifami". Ja wolę pojechać na żagle zamiast napier... w hipki 4 weekendy w miesiącu.
jesli ktos ogarnie zasady, graczy, wpisowe i ludzi na samym turnieju zalatwie lokal i pewnie tez nagrody, stolow jest 6 wiec je takze mozna uzyc (ktos z samochodem dostawczym mile widziany) z terenami jest do pogadania...
jesli wiec mamy uzyc tarasu pizzerii jeszcze tego lata - nie widze problemu Planszoweczka.pl zaprasza ;P
jesli wiec mamy uzyc tarasu pizzerii jeszcze tego lata - nie widze problemu Planszoweczka.pl zaprasza ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.