Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Re: Warsztat Magdy UP : 05.08.2010 Furmanka

Post autor: Tiger Brown »

MARDUK pisze:A mnie się bardzo podoba..... widać że dopiero co zszedł z taśmy produkcyjnej a nowe rzeczy nie są zardzewiałe, poobijane itp
To szczurasy produkują Furmanki taśmowo?! :shock: Chyba trzeba wiać! :lol2:
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
Vampir
Mudżahedin

Post autor: Vampir »

Skoro mogą klonować slave'ów to czemu nie... :lol2:

Awatar użytkownika
^Karpiu^
Kretozord

Post autor: ^Karpiu^ »

No to po pierwsze niektore elementy jak lancuchy i liny wygladaja na troche plaskie i bez washy. Dodatkowow jak dla mnie troche mało washa na tym zwienczenu dzwona. Poza tymi uwagami calkiem fajnie sie prezentuje :)

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

Proszę nie zwracać uwagi na wszechobecną trawkę : :roll:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
wru
Chuck Norris

Post autor: wru »

Bardzo fajne prace, szczególnie długobrodzi. No i trawki nigdy za wiele :mrgreen:.
Come crawling faster, obey your Master...

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Niektóre twarze krasnali są takie jakieś bardziej płaskie niż twarze kolegów, brak głębi. Trzeba potraktować niektóre ryjki washem. Poza tym bardzo dobry good job
Obrazek

Awatar użytkownika
J.B.
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: J.B. »

Malowanie ogólnie świetne, tylko banner szczurków jest za czysty, a brody i pióra mało naturalne sie wydają :wink:
i o ile dobrze widze, to muzyk kraśków ma pomiedzy pałeczka i membraną mały niepomalowany kawałek :lol2:
reszta super =D>
Obrazek

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

Szczurki lepsze niż krasnale, wyglądają na bardziej dopracowane. Sztandar ciut za mało wyciągnięty, tak samo czaszka na nim. Ale tak poza tym to naprawdę fajny oddział :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Krasnale pomalowane bardziej niż poprawnie ale zabrakło im tego czegoś, szczurki bez zarzutu, ogólnie gitara :) .

Awatar użytkownika
Kefas
Masakrator

Post autor: Kefas »

zbroja washowana devian mud?

Awatar użytkownika
Ciozak95
Mudżahedin

Post autor: Ciozak95 »

bardzo fajne =D> jedyne czego mi brakuje to oczu u brodaczy... jak juz ktos to napisal plaskie maja twarze :?
podpis usunięty z powodu zbyt dużego rozmiaru -- administracja

Awatar użytkownika
Dzoooma
Chuck Norris

Post autor: Dzoooma »

Myszy pierwsza klasa. Podobnie chcę zrobić własnych.
Obrazek
Zapytaj mnie co sądzę o GW...

Awatar użytkownika
Kotar
Chuck Norris

Post autor: Kotar »

Longbeardzi jak żywi =D> . Kawał niesamowitej roboty. Mam dwa pytania z ludzkiej ciekawości: Jakie Jeszcze armie malujesz poza Skavenami i Dwarfami? Ile mniej więcej czasu zajmuje Ci pomalowanie jednej figurki o podstawce dwarfów, skavenów, ludzi itp?

Awatar użytkownika
jamakot
Wodzirej

Post autor: jamakot »

nie wiem którzy lepsi :wink:
=D> =D> =D>
]arrrr

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Jak się wszyscy zachwycają to i ja się pozachwycam :]
Skavenki fajowe, dwarfy mniej, ale też trzymają poziom ;)
=D> =D>

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

Kefas pisze:zbroja washowana devian mud?

badab black'iem
Obrazek

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Świetna robota, obie formacje mają styl. Brawka! =D>
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

stormy lepsze;] beardom niewiele brakuje, głównie wyciągniecie skóry jeszcze jednym rozjaśnieniem i dodania np czarnego washa miejscowo między warkocze brody (i w skrzydełka). bardzo by pomogło bo teraz wyglądaja te elementy płasko bo cień między poszczególnymi włosami jest tak samo ciemny jak między poszczególnymi warkoczami;] no i większe kontrasty na metalikach, wykrawedziowanie przynajmniej by się przydało albo drugi wash miejscowy (szczury i krasie) żeby niektóre elementy ściemnić mocniej. niewiele roboty a efekt też sporo lepszy;] no i gemy po macoszemu potraktowane a szkoda bo to potrafi dać figurce bardzo wiele.. tym bardziej że ich niewiele.
kamienie mi się nie podobają, wszystkie zbyt podobne do siebie, do tego w kolorze ziemi więc się nie wyróżniają no i 'wypadają' z podstawek przyklejone jakimś kantem... uważam że bez nich by było lepiej albo jakby były różnych rozmiarów, raz większy raz parę mniejszych, raz mieszanki... no i ranty warto poprawić bo farba z ziemi zlazła na czarny;] ale to lepiej było zrobić przed trawkowaniem, teraz będzie ciężej:P
żeby nie było - na stół jak najbardziej ok;] żeby wszystkie armie były tak pomalowane to by było pieknie:D

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

sczurki cacy ale co do Długobrodych to jako stary krasnolud i zrzęda ponarzekam trochę ;)
po pierwsze - broda jest dumą każdego krasnoluda - przydało by się je pocieniować nieco bardziej.
po drugie - mogłaś ostrza toporów pociągnąć jaśniejszą farbą, np mithrilem. Mim zdaniem lepiej by wyglądały
po trzecie - wiadomo, starość pogarsza wzrok ale nie prowadzi do zaniku oczu ;)

To takie rzeczy, które najbardziej zwróciły moją uwagę. Ogólnie oddział bardzo ładny, ale te rzeczy moim zdaniem poprawiły by jego prezencję.

Pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Szczury super, szczególnie podobają mi się czerwone szatki. Co do krasnali to też ok, ale jacyś tacy bez wyrazu, nie przyciągają wzroku.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

ODPOWIEDZ