Bretonnia, a VIII Edycja
-
- Oszukista
Re: Bretonnia, a VIII Edycja
traktujesz te hity tak jakby szły ze strzelania/impactow - tzn - jeśli stykasz się z minimum 1 zwykłym hipkiem, to biją wszyscy po oddziale, jeżeli z 1 bohaterem - wszystko idzie w bohatera, jeżeli z 2 bohaterami to... w tej edycji chyba rozdziela się hity po połowie
a można wiedzieć z jakiej stronki to zdjęcie i czy na pewno bretońskie/
http://www.warseer.com/forums/showthrea ... 593&page=3
A o tym, że to Bretka chyba dobitnie świadczą jednorożce parowe
A o tym, że to Bretka chyba dobitnie świadczą jednorożce parowe
a według mnie to bardziej pasuje do imperium
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
art wygląda jakby został narysowany dla 4 lub 5 ed army booka.
Jak dla mnie to nawet 3/4tą edycja zalatuje. Poza tym nie lubie tego autora ani jego stylu rysowania.Murmandamus pisze:art wygląda jakby został narysowany dla 4 lub 5 ed army booka.
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
zalatuje też earthdawnem(po tych latających statkach)
tak bretka ma szanse na wygrana choc trzeba wiecej pokminic (juz nie ma az takej przewagi dystansu szarzy) wiec dosyc istotny jest "kierowca"
ale czesc najwiekszych bolaczek odpadlo wiec niweluje to juz w/w problemy.
klocek albo masz plan rozjechac do cna albo go zlewasz sikiem prostym. punkty sa za zaebanie dokladnie wszystkich saurusow...za 39 nie ma zadnej nagrody.
generalnie->kanapka. duzo atakow i chlopaki zaczna pekac. wczesniej zmiekczyc 1-2 salwami z trebkow i lucznikow.
ale czesc najwiekszych bolaczek odpadlo wiec niweluje to juz w/w problemy.
klocek albo masz plan rozjechac do cna albo go zlewasz sikiem prostym. punkty sa za zaebanie dokladnie wszystkich saurusow...za 39 nie ma zadnej nagrody.
generalnie->kanapka. duzo atakow i chlopaki zaczna pekac. wczesniej zmiekczyc 1-2 salwami z trebkow i lucznikow.
no, teraz trebek wymiata, sam grałem z nim pare razy i jakos wszystko trafiło po czym mono zniszczyło oddziały wroga
No trebek rządzi, jeśli mamy hita to koło 20 z klocka schodzi bez pancerza, później taki klocek sie prawie nie liczy. Ostatnio ściagnąłem lorda imperium hitem, trebek to mus w tej edycji.
Skąd pomysł o polskim AB, macie jakieś info na temat angielskiego nowego AB?
Skąd pomysł o polskim AB, macie jakieś info na temat angielskiego nowego AB?