Border Princes Cup
Moderator: Zaklinacz Kostek
Re: Border Princes Cup
ok z uwagi na to robie koszyki : ] ale nie wiadomo jak z 15tym graczem bo Furiona dałem żeby dało się koszyki rozlosować ale nie wiem czy na 100% będzie grał :c
![Obrazek](http://i.imgur.com/r9aSW.png)
T
Furion, Terran
jerzy_brzozowski
yahoo.co.uk
prepare to get owned ;]
jerzy_brzozowski
yahoo.co.uk
prepare to get owned ;]
Ej panowie, ślepy jestem, czy nie widze tych koszyków - nie wiem z kim gram i czemu
Miała być PMka czy jak?
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Sprawdź pierwszy post ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Edit: Jasiek, może dałbyś mapy? Imo fajnie by było jakby każdy grał na jednakowych mapach. W ten sposób unikamy sytuacji gdzie gracze wybierają sobie mapy które faworyzują ich rasę![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dla mnie może być tak:
Kulas Ravine
Blistering Sands
Lost Temple
Pozdro
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Edit: Jasiek, może dałbyś mapy? Imo fajnie by było jakby każdy grał na jednakowych mapach. W ten sposób unikamy sytuacji gdzie gracze wybierają sobie mapy które faworyzują ich rasę
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Dla mnie może być tak:
Kulas Ravine
Blistering Sands
Lost Temple
Pozdro
Ostatnio zmieniony 20 sie 2010, o 08:07 przez Druchii, łącznie zmieniany 1 raz.
Zło!
Naprawdę zbyt schlany byłem, by wpaść na to
Idę trenować, coby nie odpaść od razu, na co i tak się szykuję
GL HF![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
Naprawdę zbyt schlany byłem, by wpaść na to
Idę trenować, coby nie odpaść od razu, na co i tak się szykuję
GL HF
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
imo gracze między sobą niech już ustalą na czym chcą grać (np jedna mapa jednego jedna mapa drugiego a trzecia taka na którą obaj się zgodzą) (w przypadku remisu)
mi to osobiście wszystko jedno , jeśli jeszcze pare osób poprze ten pomysł to możnaby zrobić pule mapek
ale imo wszyscy podchodzimy do tego raczej jak do zabawy niż jak do rywalizacji o złote gacie (prawda ? ; ) )
pozatym nie wiem które mapy faworyzują którą rasę - mogą faworyzować tylko pewne zagrywki ale chyba jednak blizzard nie trudziłby się tak z balansem ras żeby wydać niezbalansowane mapy...
mi to osobiście wszystko jedno , jeśli jeszcze pare osób poprze ten pomysł to możnaby zrobić pule mapek
ale imo wszyscy podchodzimy do tego raczej jak do zabawy niż jak do rywalizacji o złote gacie (prawda ? ; ) )
pozatym nie wiem które mapy faworyzują którą rasę - mogą faworyzować tylko pewne zagrywki ale chyba jednak blizzard nie trudziłby się tak z balansem ras żeby wydać niezbalansowane mapy...
![Obrazek](http://i.imgur.com/r9aSW.png)
T
-
- Kretozord
Drop czegokolwiek twardszego lub ze siege rangem na kilfie kolo naturala na LTemple kończy w zasadzie grę dla zerga.Jasiuuu pisze:pozatym nie wiem które mapy faworyzują którą rasę - mogą faworyzować tylko pewne zagrywk
Tak samo jak ta mapa 1v1 z lawą w becie gdzie były same czołki i nie dało się linii rozwinąć.
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
- swieta_barbara
- habydysz
Ile bitew rozgrywamy z przeciwnikami z koszyka? 1? Czy ile sie dogadamy?
Ja proponuję taki układ:
Pierwszą mapę wybiera Gracz A.
Drugą mapę wybiera gracz który przegrał.
Trzecią mapę wybiera Gracz B.
Zajebiste, co nie?
Jasiuuu wrzuć ten patent do regulaminu ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Pierwszą mapę wybiera Gracz A.
Drugą mapę wybiera gracz który przegrał.
Trzecią mapę wybiera Gracz B.
Zajebiste, co nie?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Gramy 3 bitwy, wygrywa ten który wygra 2 z nich.Ile bitew rozgrywamy z przeciwnikami z koszyka? 1? Czy ile sie dogadamy?
Gremlin pisze: 5. Kosmo (99% szans obecności; Przewodnie motto turniejowe: mam chimerę i kranczerów, wyssę życie z wrogów wielu)