Pytania wszelakie ... ;)
Moderator: JarekK
- gerald_tarrant
- Masakrator
Re: Pytania wszelakie ... ;)
czyli w końcu nasze mounty mają frenzy, czy nie, bo już się mpogubiłem...
- Kedziorson
- Masakrator
DO 7 ed.
czy można wrzucić Tendrils od tz.... na maga lorda? czy można go wrzucić tylko na d.prince'a bo kosztuje 60pts. ??
czy można wrzucić Tendrils od tz.... na maga lorda? czy można go wrzucić tylko na d.prince'a bo kosztuje 60pts. ??
model z markiem khorna lapie sie na frenzyWaldi pisze:Wg mnie mają (dziwne jakby np juggernaut nie miał frenzy), podobnie jak wierzchowce rycerzy posiadających banner of the range, ale np hero na koniu posiadający berserker sword już nie daje frenzy wierzchowcowi.
imo "jednoczesciowy model" kawa, fast, jugger, ex na kobyle, dm lapia sie na frenzy.
ze smokiem i mantysia nie mam pojecia, chyba nie.
sytuacja dotyczy napewno knight'ow i marudow konnych, gdzie model to model i kobyly lapia sie na marka
Witam.
Ja mam takie pytanie nieco z innej beczki. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy w Chaos Warriors Regiment dostępna jest opcja uzbrojenia Wojowników w halabardy. Osobiście zakupiłem batalion, w którym nie było owej broni dla w/w jednostki, przy czym znajomy doszukał się gdzieś informacji, że w regimencie jest ona dostępna. Prosiłbym o jakąś informację na ten temat od szczęśliwych posiadaczy takiego pudła.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
roc3s
Ja mam takie pytanie nieco z innej beczki. Mianowicie chciałbym się dowiedzieć czy w Chaos Warriors Regiment dostępna jest opcja uzbrojenia Wojowników w halabardy. Osobiście zakupiłem batalion, w którym nie było owej broni dla w/w jednostki, przy czym znajomy doszukał się gdzieś informacji, że w regimencie jest ona dostępna. Prosiłbym o jakąś informację na ten temat od szczęśliwych posiadaczy takiego pudła.
Z góry dziękuję
Pozdrawiam
roc3s
- Zaklinacz Kostek
- Falubaz
Niestety, nie jest dostęna opcja sklejenia wojowniczych puszek z halabardami. Tylko AHW albo HW + shield.
Edit: Jurak oczywiście ma rację, ale z tego co masz w boxie bez konwersji i/lub zamówienia z MO się nie obędzie
Edit: Jurak oczywiście ma rację, ale z tego co masz w boxie bez konwersji i/lub zamówienia z MO się nie obędzie
Ostatnio zmieniony 20 sie 2010, o 22:49 przez Zaklinacz Kostek, łącznie zmieniany 1 raz.
Lest we forget:
Ja zamówiłem sobie halabardy z mail ordera ale to tylko żeby regiment oryginalnie wyglądał, bo moim zdaniem nie opłaca się warriorom wlepiać halabard możesz też zgrabnie przerobić ich topory na halabardy, dużo roboty z tym nie ma:) A jak już nic z tych rzeczy to zawsze możesz kupić boxa Men at Arms, tam masz bardzo ładne halabardy (wiem bo sam używam)
- gerald_tarrant
- Masakrator
ja mam przypadkowo 36 5/6 ed warriorów z halabardami :p
i teraz nagle się okazało, że hulają z pełnym wyswigiem
nie ma jak odkurzyć starą półkę
i teraz nagle się okazało, że hulają z pełnym wyswigiem
nie ma jak odkurzyć starą półkę
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
tylko pierwszy czar, tzn.; Magnificent Buboes
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Myślę, że 3 powinna być określona jako direct damage, tak samo jak 4. Reszta trafnie skatalogowana.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Aby nabić posta.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Więc może właśnie dlatego warto określić pod co można podciągnąć nasze czary, aby było wszystko jasne.jurak pisze:dobra tylko "ktos" przeczyta ze 2 z nugrla to augument i bedzie rzucal jak augu (bo na bp tak napisali), podobnie z leperem, a to tak nie dziala.solider4 pisze:Aby nabić posta.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
no, jak gram z kumplem to co chwilę są takie sytuacje, że nie wiadomo jak skatalogować te czary i czy można rzucić.
Teraz tęcza:
1. missle
2. direct damage
3. hex (?), rip
4.??
5 augment, rip
6. dd
slanesh:
1.missle
2.??
3. augment, hex, rip
4.??