Z jakiej stacji PKP jest dojazd tramem "22"?
Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
Re: Wrocław 2700pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
Ech... we Wrocku jeszcze nigdy nie byłem i to by była dobra okazja żeby przyjechać... tylko jest problem... dwa tury z rzędu bym zaliczył w danym weekendzie
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart

Ja wpadne na 95% (te 5% zostawiqmna wypadek jakbym mia dostac na ryj powtorzenie wiadomosci z 1 klasy ZŁO)
Jak policzylem to musze wystawic 85 ghuli
zapowiada się duuuuuuuuuuuuuza pozyczka od rodzicow 
no ale ten klocek 44 GG z regenka i dwurakami i podwojonym movem i +1 arak i ASF
Ale wkoncu kupilem black coacha
zostalo mi tylko 30GG i 60 ghuli
Jak policzylem to musze wystawic 85 ghuli
no ale ten klocek 44 GG z regenka i dwurakami i podwojonym movem i +1 arak i ASF
Ale wkoncu kupilem black coacha
Wrocław GłównyDaw pisze:Ech... we Wrocku jeszcze nigdy nie byłem i to by była dobra okazja żeby przyjechać... tylko jest problem... dwa tury z rzędu bym zaliczył w danym weekendzie![]()
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
to może wreszcie kup podręcznik?
22 jedzie z jedynego dworca rozsądnego - Dworzec główny...w sensie wzglednie z tamtąd...22 jedziesz do celu albo umawiasz sie z miejscowymi by Cię zgarneli z dworca
damm it...ubiegłes mnie
22 jedzie z jedynego dworca rozsądnego - Dworzec główny...w sensie wzglednie z tamtąd...22 jedziesz do celu albo umawiasz sie z miejscowymi by Cię zgarneli z dworca
damm it...ubiegłes mnie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
co wy gadacie? jaki główny? chłop będzie miał o 30 min dłuższą drogę. Nie lepiej wysiąść przy legnickiej i podjechać dowolnym tramwajem 3 przystanki?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
Marys - przez remonty nie kazdy pociag z Wawy jedzie przez Mikolajow
Daw - jesli Twoj jedzie przez Wroclaw Mikolajow - mozesz wysiasc na tej stacji bedziesz mial zdecydowanie blizej
Daw - jesli Twoj jedzie przez Wroclaw Mikolajow - mozesz wysiasc na tej stacji bedziesz mial zdecydowanie blizej
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
Pociąg dojeżdża o 6:00 rano do Wrocka także nie sądzę, żeby komukolwiek się chciało rano wstawać i to jeszcze w niedzielę. Dam radę na spokojnie, kiedyś internetu nie było i ludzie bez probemu wszędzie trafiali
Najwyżej będę miał trochę czasu żeby Wrocek "pozwiedzać" 
- pociąg z przesiadką w Poznaniu jedzie na Wrocław Mikołajów ale o 6:00 rano i tak mi to nic nie daje
- pociąg z przesiadką w Poznaniu jedzie na Wrocław Mikołajów ale o 6:00 rano i tak mi to nic nie daje

wow, jak wysiądziesz na MIKoŁajowie o 6:00 rano, to bedziesz miał sporo czasu na zwiedzanie przedmieści:D
gdyby ni 6 a 7:00 to już ja jestem w stanie się przejśc, bo jadę koło dworca względnie na turniej
gdyby ni 6 a 7:00 to już ja jestem w stanie się przejśc, bo jadę koło dworca względnie na turniej
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Niestety połączenia do Wrocka to nie to samo co do krakowa np. 2:30 i jesteś na miejscu 
7:00? To na Głownym wysiądę, wrzucę coś na ząb i jedzie na Mikołajów o 7:05 TLK oraz o 7:30 osobowy to na miękkiej dupce się wyrobię
Tak to jest jak człowiek chce się trochę rozegrać po latach w battla i chce mu się dodatkowo jeździć
7:00? To na Głownym wysiądę, wrzucę coś na ząb i jedzie na Mikołajów o 7:05 TLK oraz o 7:30 osobowy to na miękkiej dupce się wyrobię
Tak to jest jak człowiek chce się trochę rozegrać po latach w battla i chce mu się dodatkowo jeździć

Chodzi o to, że niby może dostać hero? Czym się kierowałeś przy tym zapisie?Thunderstomp rozlosowuje się jak przy strzelaniu pomiędzy modelami w "basekontakt"
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Sprecyzowałem uściślenia sędziowskie.
Thundestompa rozlosowuje się jak przy strzelaniu, ale nie może trafiać modeli które nie są w kontakcie np:
heros na piechote jest dołączony do Monstrous Infantry, z przeciwnej flanki szarżuje na nie hydra, czyli hydra może tylko jemu wypłacić D6 ataków?
Thundestompa rozlosowuje się jak przy strzelaniu, ale nie może trafiać modeli które nie są w kontakcie np:
heros na piechote jest dołączony do Monstrous Infantry, z przeciwnej flanki szarżuje na nie hydra, czyli hydra może tylko jemu wypłacić D6 ataków?
Bałaganie czy moznaby zmniejszyc format do 2500 na takie punkty chwile później jest master na Śląsku chetnie by sie potrenowało i więcej ludzi by przyjechało zapewne
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
jurak pisze:no i wieksze punkty obsysaja
nie bez przesady większe lepsze...
choć jeśli ma być to turniej przed masterem to fajnie by było poćwiczyćDmtrij pisze:Bałaganie czy moznaby zmniejszyc format do 2500 na takie punkty chwile później jest master na Śląsku chetnie by sie potrenowało i więcej ludzi by przyjechało zapewne
osobiście wisi to... bo niestety pewnie nie pomaluje demony na ten master