Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Re: Wrocław 2700pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.

Post autor: Daw »

Ech... we Wrocku jeszcze nigdy nie byłem i to by była dobra okazja żeby przyjechać... tylko jest problem... dwa tury z rzędu bym zaliczył w danym weekendzie :D
Z jakiej stacji PKP jest dojazd tramem "22"?
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

Ja wpadne na 95% (te 5% zostawiqmna wypadek jakbym mia dostac na ryj powtorzenie wiadomosci z 1 klasy ZŁO)

Jak policzylem to musze wystawic 85 ghuli :D zapowiada się duuuuuuuuuuuuuza pozyczka od rodzicow :)

no ale ten klocek 44 GG z regenka i dwurakami i podwojonym movem i +1 arak i ASF :)

Ale wkoncu kupilem black coacha :) zostalo mi tylko 30GG i 60 ghuli
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Daw pisze:Ech... we Wrocku jeszcze nigdy nie byłem i to by była dobra okazja żeby przyjechać... tylko jest problem... dwa tury z rzędu bym zaliczył w danym weekendzie :D
Z jakiej stacji PKP jest dojazd tramem "22"?
Wrocław Główny ;) i jedziesz bezposrednio na miejsce turnieju ;]
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Post autor: Dymitr »

to może wreszcie kup podręcznik?
22 jedzie z jedynego dworca rozsądnego - Dworzec główny...w sensie wzglednie z tamtąd...22 jedziesz do celu albo umawiasz sie z miejscowymi by Cię zgarneli z dworca
damm it...ubiegłes mnie
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

co wy gadacie? jaki główny? chłop będzie miał o 30 min dłuższą drogę. Nie lepiej wysiąść przy legnickiej i podjechać dowolnym tramwajem 3 przystanki?
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.

Awatar użytkownika
Smh
Masakrator

Post autor: Smh »

Marys - przez remonty nie kazdy pociag z Wawy jedzie przez Mikolajow

Daw - jesli Twoj jedzie przez Wroclaw Mikolajow - mozesz wysiasc na tej stacji bedziesz mial zdecydowanie blizej
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl

- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

jasne... z tam tąd to juz na pewno ktos go zaprowadzi w razie czego
jezeli bede jechal, mogę bić prze PKP więc dla mnie no problem.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Pociąg dojeżdża o 6:00 rano do Wrocka także nie sądzę, żeby komukolwiek się chciało rano wstawać i to jeszcze w niedzielę. Dam radę na spokojnie, kiedyś internetu nie było i ludzie bez probemu wszędzie trafiali :) Najwyżej będę miał trochę czasu żeby Wrocek "pozwiedzać" ;)

- pociąg z przesiadką w Poznaniu jedzie na Wrocław Mikołajów ale o 6:00 rano i tak mi to nic nie daje :)
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

wow, jak wysiądziesz na MIKoŁajowie o 6:00 rano, to bedziesz miał sporo czasu na zwiedzanie przedmieści:D
gdyby ni 6 a 7:00 to już ja jestem w stanie się przejśc, bo jadę koło dworca względnie na turniej

Awatar użytkownika
Daw
Masakrator

Niestety połączenia do Wrocka to nie to samo co do krakowa np. 2:30 i jesteś na miejscu :)
7:00? To na Głownym wysiądę, wrzucę coś na ząb i jedzie na Mikołajów o 7:05 TLK oraz o 7:30 osobowy to na miękkiej dupce się wyrobię :)

Tak to jest jak człowiek chce się trochę rozegrać po latach w battla i chce mu się dodatkowo jeździć :D
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

Wprowadziłem drobne poprawki w regulaminie odnośnie do pola widzenia i thunderstompa

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Thunderstomp rozlosowuje się jak przy strzelaniu pomiędzy modelami w "basekontakt"
Chodzi o to, że niby może dostać hero? Czym się kierowałeś przy tym zapisie?
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Bałagan
Chuck Norris

Post autor: Bałagan »

Sprecyzowałem uściślenia sędziowskie.
Thundestompa rozlosowuje się jak przy strzelaniu, ale nie może trafiać modeli które nie są w kontakcie np:
heros na piechote jest dołączony do Monstrous Infantry, z przeciwnej flanki szarżuje na nie hydra, czyli hydra może tylko jemu wypłacić D6 ataków?

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Bałaganie czy moznaby zmniejszyc format do 2500 na takie punkty chwile później jest master na Śląsku chetnie by sie potrenowało i więcej ludzi by przyjechało zapewne

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

no i wieksze punkty obsysaja ;)

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

nie no ja jak najbardziej duże punkty:) ale mam chec pojechać na ślunsk więc wolałbym cos ztestować

Awatar użytkownika
JarekK
Bothunter

Post autor: JarekK »

2500 lepsze :) (Bo mniej ghuli musze mieć :D)
Stone pisze: 16 gru 2019, o 13:36Żeby dobrze rosły, o warzywa trzeba dbać.

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

jurak pisze:no i wieksze punkty obsysaja ;)

nie bez przesady większe lepsze...
Dmtrij pisze:Bałaganie czy moznaby zmniejszyc format do 2500 na takie punkty chwile później jest master na Śląsku chetnie by sie potrenowało i więcej ludzi by przyjechało zapewne
choć jeśli ma być to turniej przed masterem to fajnie by było poćwiczyć

osobiście wisi to... bo niestety pewnie nie pomaluje demony na ten master :( przynajmniej nie wszystkie

Awatar użytkownika
Dymitr
Ace of Spades

Kumek, aj\ całal armie DE bede chciał pożyczac, więc moge ci demony pomalowac do spółki...przynajmniej sie odwdziecze za zeszły rok:D

Awatar użytkownika
Khuman
Ciśnieniowiec
Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>

Post autor: Khuman »

nie aż tak mi się nie spieszy po malutko do celu... :D

ps.: już pierwsze czaszeczki z blatu odbiłem z odlewu i przykleiłem na podstawkę... kozak :twisted:

ODPOWIEDZ