Dymitr i jego Mroczne elfy [2350/2500]
Re: Dymitr i jego Mroczne elfy [2350/2500]
Moja cała armia jest do pożyczenia, więc nie będzie żadnych problemów
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Gdybym sie zajął figsami które leżakują to pewnie bym miał ;PDmtrij pisze:spoko...właśnie zaczynam ogarniać modele na śląsk? masz Garg mantysie jakies i dużo DR?:D
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
dziwne czemu Tstomp działa na niego czy też nie ?Dmtrij pisze:ale teraz heros na potworze staje sie innym typem jednostki na który KB nie działa
faktycznieRafał_Pękala pisze:no właśnie MC przez KB nie jest zagrożona
pytanie czy na obsługę hydry działa St... czy też obsługę heleny i innych tego typu jednostek
Stomp też nie działa, a według zasady monster&handlers to po obsłudze nie można walić wogóleKhumanor pisze:dziwne czemu Tstomp działa na niego czy też nie ?Dmtrij pisze:ale teraz heros na potworze staje sie innym typem jednostki na który KB nie działa
faktycznieRafał_Pękala pisze:no właśnie MC przez KB nie jest zagrożona
pytanie czy na obsługę hydry działa St... czy też obsługę heleny i innych tego typu jednostek
jest pomysł żeby zamiast rydwanów wstawić shadów z dwiema brońmi do likwidowania maszyn lub magów srednio od pierwszej tury (w sensie scout)
co myślicie?
co myślicie?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.