Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
Re: Wrocław 2500pts Turniej w Pizzerii 12.09.2010.
no chyba trzeba bedzie grac w srodku, bo na bank bedzie ponad 12 osób!
kombinujcie stoły zatem:)
kombinujcie stoły zatem:)
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
w srodku ze 3 stoly sie zmieszcza, chociaz zrobi sie ciasnawo... szkoda ze idzie zima, latwiej by bylo pogadac z pizzeria o zakup nowych parasoli a tak dupa :/
cos sie wymysli - jeszcze tak nei bylo by sie nie wymyslilo
aa i by nie bylo: baza terenowa jest moja & Morrokowa, nie Planszoweczki wiec jakby trzeba bylo zaatakowac i grac gdzies indziej - zawsze sie mozna dogadac
cos sie wymysli - jeszcze tak nei bylo by sie nie wymyslilo
aa i by nie bylo: baza terenowa jest moja & Morrokowa, nie Planszoweczki wiec jakby trzeba bylo zaatakowac i grac gdzies indziej - zawsze sie mozna dogadac
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
- Wiosłujesz [...] jakbyś w życiu nic innego nie robił. Myślałem, że krasnoludy nie umieją ani żeglować, ani pływać...
- Ulegasz stereotypom.
To ze mogę mieć 12 PD na turę jak się odnosi do vamipirzych mocy? Jak rzuce 12 na wiatry i mam Master of the black art to co? Mam 14 pd czy 12??? Bo w eracie pisze ze te 2 kości nie liczą się do maksymalnej dozwolonej ilości pd w rb
po dzisiejszej pierwszej grze zdecydowanie Smh & Ola odpadaja z turnieju
przyjdziemy popatrzec anyway 
sorki, musismy lepiej poznac kosci ;P

sorki, musismy lepiej poznac kosci ;P
Moje morskie krasie z Barak Varr teraz także na blogu www.BarakVarr.pl
- Ulegasz stereotypom.
- Ulegasz stereotypom.
- Khuman
- Ciśnieniowiec
- Lokalizacja: Wrocławskie pastwiska / The Gamblers ()====[]>>>>>>>>>>>>
nie było tak źle tylko ogarnąć statystyki jednostek i można coś próbować... rozstawianie i taktyki by wyszły w praniu... no ale fakt na turniej to troszkę za mało bo dojdzie: wałowanie ( niestety ), magia, strzelanie... liczenie SV modyfikatory... różne dziwne zasady armijne itd.Smh pisze:po dzisiejszej pierwszej grze zdecydowanie Smh & Ola odpadaja z turniejuprzyjdziemy popatrzec anyway
sorki, musismy lepiej poznac kosci ;P![]()
na początek zapamiętajcie te tabelki na trafianie i ranienie + znajomość armii ( własnej ) i dalej poćwiczymy
pozdrawiam
Podejrzewam, ze na ktoregos blastera (2007 albo 2008) jechala mega duza ekipaDmtrij pisze:na turnieju zawsze jest przyjazna atmosfera...zwłaszca po turnieju
Morrok, a ogarnąleś juz podstawowe zasady 8ed?
mam nadzieje że tez wybierasz się z nami na ślaskiego mastera, bo zaczyna wchodzić w rachube największa wyjazdowa ekipa na mastera ever!
Podstawy to ja ogarnalem, tylko, ze przez ten wyjazd bede warzywem, musialby cwiczyc
No i na slunsk jade, mastery w promieniu 250 km zawsze zaliczam, jak moge
Tak btw- wiecie ze na Lotwie izby sa darmowe?
dałes sie złapać? ciota:DD
na MB 2008 było chyba z 8 osób
Maciej
Andrzej
Paweł
Tomek
Jerzy
Tomek H.
Piotr
Łukasz
Ktos wie o kim mowa?
pozdro:D
a w tym roku zapowiada się jakos tak:
Kumek, Marys, Morrok, Sobieś, Dymitr, (nie mam pojecia jak z Koszami), Bałagan(?) młodzi (Maciek jak sie ładnie do odpowiedniej osoby uśmiechniesz to sie maszynki znajda dla Ciebie myślę; Marcin masz pomalowana armię przecież prawda?) + generalnie chchaiłbym byśmy zrobili "klubowy" wypad i ogarnęli jakie armie mamy i co komu mozna ew. pozyczyć.
na MB 2008 było chyba z 8 osób
Maciej
Andrzej
Paweł
Tomek
Jerzy
Tomek H.
Piotr
Łukasz
Ktos wie o kim mowa?
pozdro:D
a w tym roku zapowiada się jakos tak:
Kumek, Marys, Morrok, Sobieś, Dymitr, (nie mam pojecia jak z Koszami), Bałagan(?) młodzi (Maciek jak sie ładnie do odpowiedniej osoby uśmiechniesz to sie maszynki znajda dla Ciebie myślę; Marcin masz pomalowana armię przecież prawda?) + generalnie chchaiłbym byśmy zrobili "klubowy" wypad i ogarnęli jakie armie mamy i co komu mozna ew. pozyczyć.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
postaram się byc.
nie mówię, że będę, bo ostatnio masa różnych rzeczy krzyżowała moje plany związane z graniem turniejowym.
póki co, wygrzebuje się z zapalenia płuc.
pozdawiam
ps. rozpę włąsnie klecę, format jak najbardziej okej
nie mówię, że będę, bo ostatnio masa różnych rzeczy krzyżowała moje plany związane z graniem turniejowym.
póki co, wygrzebuje się z zapalenia płuc.
pozdawiam
ps. rozpę włąsnie klecę, format jak najbardziej okej
w połowie listopada...jezeli Marys i Morrok beda to w pizzeri ogarniemy czy juz jesteś y gotowi jako klub pojechać (bo rozumiem że reszta ekipy bedzie?)