Sędziowie mieli rację - rydwany z bohaterami nie zajmują slotów specjal w O&G.
Grałem na magach na rydwanach, ale darowałem sobie z jednej przyczyny - rydwany są dość losowe, a losowy model za 200 pts to jednak słaba sprawa. Dochodziło do takich sytuacji, że bałem się szarżować rydwanem (kasującym warda!) na 6 errantów, bo albo by mi champion ubił maga, albo lanca (za niecałe 150 pts) zrobiłaby flee, a rydwan za dwie stówy by dostał kontrę i nara. Rydwany pod magami? Chyba tylko pod nosicielami scrolli.
Orki i Gobliny na Wileki Dracon
- Niewiadom
- "Nie jestem powergamerem"
dobra uaktualnilem rozpiske prosze zerknijcie, ale rydwanow mozna uzywac rowniez jako "ukryty tygrys przyczajony smok" ze tak powiem :] tzn schowac je gdzies i jak przeciwnik dojdzie to odpalic 2 rakiety + general lub chlopaki na dzikach i nie bedzie co zbierac :] chyba ze zuty nie pojda ale to takie gdybanie , no niewiem ja wlasnie tak bym to mniej wiecej widzial, fakt ma to swoje slabe punkty ale puszczenie magow w lasku na piechote albo z nocnikami zeby w pierwszej lepszej bitwie zgineli tez :] tak wiec tak zle i tak niedobze... czekam na kolejne opinie i pozdrawiam ;]
nie zawsze jest gdzie sie przyczaic..
Chociaz ja na tropik planuje wziasc skarsnika, BSB na pajaku i dwoch szamanow na rydwanach - na jeden turniej w roku moge pojechac czyms smiesznym i klimatycznym, niech ludzie spoza slaska mysla ze ja gram w te figurki dla zabawy..![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Chociaz ja na tropik planuje wziasc skarsnika, BSB na pajaku i dwoch szamanow na rydwanach - na jeden turniej w roku moge pojechac czyms smiesznym i klimatycznym, niech ludzie spoza slaska mysla ze ja gram w te figurki dla zabawy..
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Taka drobna uwaga, rydwany pod bohaterami nie mogą miec dokupywanych extra zalogantow itp.( w faq'u GW do OnG bylo).
I wydaje mi sie ze jak wystawiasz duze klocki gobasow z full comandem i siatkami to chyba lepiej zeby mieli tarcze zamiast lukow. Zawsze to save 5+ w walce
I wydaje mi sie ze jak wystawiasz duze klocki gobasow z full comandem i siatkami to chyba lepiej zeby mieli tarcze zamiast lukow. Zawsze to save 5+ w walce
- Niewiadom
- "Nie jestem powergamerem"
dobra kolejna zmiana zmienione short bowy na tarcze u nocnikow, zkorygowani shamani na rydwanach bez dodatkowgo zaloganta
a co do ukrywania kawalerii to miejmy nadzieje ze beda takie tereny ;]
a co do ukrywania kawalerii to miejmy nadzieje ze beda takie tereny ;]
Ostatnio zmieniony 31 maja 2007, o 13:30 przez Niewiadom, łącznie zmieniany 1 raz.
Swoja droga, szkoda ze nie moga - ten goblin na rydwanie z lukiem i wlocznia to najlepszy w armii koles w kategorii cena/jakosc ![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)