PlayMini Of The Month - maj
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Beldrin Durgnisson
- Mudżahedin
Muzyk albo sztandar !!! plx.... 

Proponuję kompromis: reszta commandu. Można dać sam sztandar (oddziału, nie armii!), samego muzyka albo obu. Co Wy na to?
Chociaż miałem jeszcze parę innych pomysłów:
- mózgowiec (mag, inżynier, runelord itd.)
- połowa minimalnego dowolnego oddziału piechotnego (np. 5 szkieletów albo 2 ogry) rank-and-file
- BSB właśnie (tutaj można sporo fajnych rzeczy powykręcać)
Ostrzegam, że głosowanie będzie krótkie, szybkie i najpóźniej jutro wypadałoby ostatecznie zarzucić temat
Chociaż miałem jeszcze parę innych pomysłów:
- mózgowiec (mag, inżynier, runelord itd.)
- połowa minimalnego dowolnego oddziału piechotnego (np. 5 szkieletów albo 2 ogry) rank-and-file
- BSB właśnie (tutaj można sporo fajnych rzeczy powykręcać)
Ostrzegam, że głosowanie będzie krótkie, szybkie i najpóźniej jutro wypadałoby ostatecznie zarzucić temat

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Mi osobiście też bsb się chyba najbardziej podoba 

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny

jak nie bsb to sztandarowy do unitu ...
racja... ja BSB nie uzywam ale moze sobie jednego sprawie...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned