PlayMini Wrdancer Champion

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

syrius pisze:Kolorowo i fajnie, chociaz metaliki kiepskie... wrazenie dwoch kolorow.. nie podobaja mi sie ( moze wina zdjecia ) i szkielet. Powinien miec nogi ulozone do dolu ( drobiazg a byloby imo lepiej ). Nie sadze by w tej chwili go przewrocil wardancer, poniewaz bylby raczej w pozycji dokonania kolejnego ataku, przewrocil go wczesniej, wiec i nogi powinny zwisac...

Pzdr.!
to byl troche lepszy szkiel dlatego triumfalna poza... myslalem nad tymi nogami przedtem ale doszedlem do wniosku ze te beda lepsze. bo kto wie jak zachowuje sie szkielet ozywiony magicznie po stracie glowy? moze probuje dalej cos zrobic? dlatego przygnieciony noga i triumfalna poza po ktorej nastapi Fatality ;)

metaliki to: boltgun, mithril,kilka razy bardzo rozwodniony wash z Dark Angel Green i wyciagniety mithril...

ps. gdybym chcial blysnac mocna konwersja to pokazalbym driade jako czempionke... :wink: ale czempionek w dradach nie uzywam to i sie WD znalazl... :D
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Pasiak,
Bardzo fajny elfik ! :)
Musze przyznac, ze ten wzor tancerza wyglada calkiem interesujaco. Sa jednak ze dwa, trzy modele w starych baletnicach, ktore daja rade. Zielone wlosy sa ok, podstawka jest ok (dla malkontentow - popatrzcie na mape Athel Loren - welfy maja tez obszary w terenach skalistych, gdzie sa na przyklad hodowane warhawki. Skoro sa tam hodowcy jastrzebi, to moga byc i tancerze :) )

A ja zrobilem wczoraj krok radyklany. Przyszedl mi do glowy jeden pomysl, wiec wzialem swojego przyszlego championa (wardancer noble) i zrobilem z niego kaleke - malo co zostalo z oryginalnego modelu... Mam nadzieje, ze nie dokonalem tej masakry na darmo i uda mi sie teraz wyrzezbic to, co sobie wymyslilem... Jak wroce z roboty, to wrzuce foty z masakry. ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Dziekuje. No dawaj bless bo czsu zostalo niezaduzo z tego co widze. Ciesze sie ze zmieniles zamiar i jednak ja troche podrasujesz ;) na sam koniec to istyny wysyp prac bedzie...;)

Wzorow jest faktycznie kilka ciekawych jednak bez ingerencji w nie jakos... ;) no nie moge sie powstrzymac, zeby czegos w nich nie pozmieniac zawsze... slabsze modele to wg mnie te w biegu zrobbione...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

caly swietny super extra (jak to w elfy) ale ta skalka za wysoka
a tak w ogole to po co mu ona

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

dla szpanu :wink: A model piekny...chociaz sie nie znam na malowaniu to powiem ze jest super... :)

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

max pisze:caly swietny super extra (jak to w elfy) ale ta skalka za wysoka
a tak w ogole to po co mu ona
poczekaj az zobaczysz caly regiment... bedziesz wiedzial czemu ;)

Abandoned

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

o tak ]:->
prawie jak fear
nie no ale caly regiment to spoko bedize na skalkach daj fotki to ocenimy ]:->

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Całkiem fajna praca, widać, że się starałeś, jednak nie pozbawiona wad. Napisałbym więcej gdyby nie fatalne foty.

Plusy:
- Konwersja, fajnie, ze chciało Ci się dodatkowo akcentować jego "czempionowatość", mimo, że jego funkcje można odczytać z samej figsy
- Kolor skóry, bardzo oryginalny i jak najbardziej pozytywny
-Tatuaże pewnie z bliska, nie jest już tak fajnie, ale z tej odległości nadają bajkowego klimatu figurce, chociaż mogły by być węższe

Minusy:
- Zielone włosy, wiem, że cały jest kolorowy i niestandardowy, ale te włosy to już przesada.
- Metal, 2 kolory nie wystarczą
- Miejscami niedokładne malowanie
- FOTY, FOTY, FOTY

Solidny figsy, bdb na stół, ciekawa kolorystyka, ale to jeszcze nie to.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

dzieki MuK. niestety zdjecia to tylko sony erikson k750i ... cyfrowki tutaj nie mam... metal wiem... trzeba zmienic. dzieki za konkrety.

Abandoned

ODPOWIEDZ