Moja koncepcja armii. 3k już mnie zachęca do wystawienia smoka. Co sądzicie?
Lord Murmandamus rodu Ardanien
Smok(Motrax)
brace of repeting x-pistol
Crimson Death
Talisman of Endurace
Other Trickstear Shards
Armour of Darkness
Gorath Wielki Sztandarowyrodu Ardanien(BSB)
koń(Uglok)
brace of repeater x-pistol,h.armour, sdc,shield
pedant of khaleth
sword of might
Sorceress 2lv Leliana Arean-czarodziejka cienia
Feedback scroll
Sorceress 2lv Ammana Gelar - czarodziejka śmierci
sacrifical dagger
ruby ring of ruin
6 Dark Riders mus,rxb
6 Dark Riders mus,rxb
36 Warriors fcg
19 Repeating Crossbowmen sh,stnd,mus
20 BlackGuards fcg Banner of Murder
12 Cold One Knights fcg Banner of Ethernal Flame
champion: terrible mask of eek
2 Bolt Throwers
1 War Hydra
3000k Dark Elfy
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ostatnio jak oceniałem rozpiske to byłem pod wpływem i pomieszałem wszystko... ale nvm.
Z taką rozpą bym się nie wyłożył na stół....
Lord słabo złożony...
Moja opinia ? "pedant" powinien być na lordzie bo da mu to, że tak to ujmę "nieśmiertelność".... Moje złożenie lorda na smoku to crimson, pendant, enchanted shield, cloak, Heavy armour....
Mastera bym nie brał, za niego bym wrzucił kocioł i bsb na haga.
Jednej czarodziejce tome of furion i seal of ghrond, a drugiej DS.... Bo jednak jak rzucasz na shadow to brzytwa musi być (bg bez tego obessują)..
KOLEJNY EPIC FAIL(dark riders) ?! PO CO MUZYK NA FAST CAVIE ?!
20 bg niepotrzebne, powód prosty, walczą w 2 rankach, a po co tak przepłacać za mięso, które i tak nigdy nie dojdzie do walki? ja sie rozstawiam w 3 rzędach, 5 w pierwszym(+czarka) w drugim 6 i w ostatnim 4 na mięso. Do tego pasowałoby im dać ASF bo jak przed czymś nie strikują to leżą... Ethernal flame na coldonach ? Za dużo to nie daje... Lepiej im wrzucić war banner.... 40 Warriorów nie komentuje bo sam na nich gram (wrzucam brzytwe + dopakuje im +1 atak od kotła i gniotą, ostatnio skroiłem wielki block tg ze slannem z -3 do siły ).
2 Bolce ? Przydają się tylko na coś dużego, a to rzadko (smoka mogą strącić w turę, ignore armour save i 3d wounds),2 Hydry bym wrzucił...
Pewnie mnie teraz i tak zjadą, że się nie znam i w ogóle, ale to już ich problem....
Z taką rozpą bym się nie wyłożył na stół....
Lord słabo złożony...
Moja opinia ? "pedant" powinien być na lordzie bo da mu to, że tak to ujmę "nieśmiertelność".... Moje złożenie lorda na smoku to crimson, pendant, enchanted shield, cloak, Heavy armour....
Mastera bym nie brał, za niego bym wrzucił kocioł i bsb na haga.
Jednej czarodziejce tome of furion i seal of ghrond, a drugiej DS.... Bo jednak jak rzucasz na shadow to brzytwa musi być (bg bez tego obessują)..
KOLEJNY EPIC FAIL(dark riders) ?! PO CO MUZYK NA FAST CAVIE ?!
20 bg niepotrzebne, powód prosty, walczą w 2 rankach, a po co tak przepłacać za mięso, które i tak nigdy nie dojdzie do walki? ja sie rozstawiam w 3 rzędach, 5 w pierwszym(+czarka) w drugim 6 i w ostatnim 4 na mięso. Do tego pasowałoby im dać ASF bo jak przed czymś nie strikują to leżą... Ethernal flame na coldonach ? Za dużo to nie daje... Lepiej im wrzucić war banner.... 40 Warriorów nie komentuje bo sam na nich gram (wrzucam brzytwe + dopakuje im +1 atak od kotła i gniotą, ostatnio skroiłem wielki block tg ze slannem z -3 do siły ).
2 Bolce ? Przydają się tylko na coś dużego, a to rzadko (smoka mogą strącić w turę, ignore armour save i 3d wounds),2 Hydry bym wrzucił...
Pewnie mnie teraz i tak zjadą, że się nie znam i w ogóle, ale to już ich problem....
DElfiny
W:D:L
19:2:4
W:D:L
19:2:4
Jak się nie ma co się lubi, to się kradnie co popadnie. eot.Pitagoras pisze:Jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma.