2800 WoCh

Poczytaj jak słaby i dziurawy jest dany pomysł na armię, zanim nie przyniesie on wygranej na następnym masterze.

Moderatorzy: Yudokuno, PAWLAK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Re: 2800 WoCh

Post autor: swieta_barbara »

Wojom moze faktycznie nie ma sensu, ale chosenom czemu nie? Beda mieli 6 sily zamiast 5, a przeciez i tak walna wszyscy praktycznie jak maja 3+ warda. Generalnie to ten klocek chosenow to chyba najmocniejszy deathstar w wfb, ale kosztuje w ch...

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

Jasiuuu pisze:czemu nie ciekawi ? : [

265 pkt wydałem na tych magów nie wiem skąd 400 Ci się wzięło
:P nie wiem czy się sprawdzi to kombo- black tongue wykorzytuje na magów których naprawdę boli miscast( lord wamp, mag na stedziu, arcymag HE w b2b z innym magiem, wrona ... na pewno nie użyje go na jakimś gównianym caddim )

i tak musialbym miec chociaz jednego maga więc w cenie drugiego mam tanią i dobrą opcję na dużych magów
no i kolejny argument - 1 mag nie zawsze wykorzysta wszystkie kosci w fazie magii

na dysku stubborn nie przechodziłby na cały oddział
masz pupeta ktory sie idealnie laczy w pare z pandemonium, mozna liczyc na misf helek albo walsnie zabrac jezor,
wiec 400 punktow to obydwaj magowie :)
Wojom moze faktycznie nie ma sensu, ale chosenom czemu nie? Beda mieli 6 sily zamiast 5, a przeciez i tak walna wszyscy praktycznie jak maja 3+ warda. Generalnie to ten klocek chosenow to chyba najmocniejszy deathstar w wfb, ale kosztuje w ch...
ojojo, wykulanie warda bez terroru na sztandarze jest mega trudne (wogole to jak przed bitwa sie go nie wykula to jest nieciekawie :( ), nawet z dwoma shrinami.

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

swieta_barbara pisze:Wojom moze faktycznie nie ma sensu, ale chosenom czemu nie? Beda mieli 6 sily zamiast 5, a przeciez i tak walna wszyscy praktycznie jak maja 3+ warda. Generalnie to ten klocek chosenow to chyba najmocniejszy deathstar w wfb, ale kosztuje w ch...
ja tam daję chosenom halabardy
I się nie marnuje, a s 5+1 z blessa wystarcza na praktycznie wszystko
jurak pisze: ojojo, wykulanie warda bez terroru na sztandarze jest mega trudne (wogole to jak przed bitwa sie go nie wykula to jest nieciekawie :( ), nawet z dwoma shrinami.
wcale nie jest trudne, na ostatnie kilkanaście gier jeszcze się nie zdażyła bitwa, żebym nie wyrzucił
wystarczy mieć trochę farta, a i tak nie za dużo
Ty po prostu widocznie go nie masz, bo pamiętam jak skarżyłeś się kiedyś na swoje rzuty Wind of Magic :p

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

czekaj Basiu skocze do sklepu po 80 warriorów pomaluje ich i już gram na twojej rospie ~!

dziś 7;13 z demonami (bloodek bez ogniowek , 2x herald khorn, 1x herald tzeentch, 2x furie, 1x50 horrorow, 1x25 bloodletterow, 2x6 flamerow z championami i 2x fiendy )

rospa klawa ale do oszlifowania (fasty out chyba)

lordowie to kozacy niemiłosierni

Cibi: chce miec magiczne ataki na jednym lordzie
Obrazek
T

Awatar użytkownika
jurak
Kradziej

Post autor: jurak »

gerald_tarrant pisze:wcale nie jest trudne, na ostatnie kilkanaście gier jeszcze się nie zdażyła bitwa, żebym nie wyrzucił
wystarczy mieć trochę farta, a i tak nie za dużo
Ty po prostu widocznie go nie masz, bo pamiętam jak skarżyłeś się kiedyś na swoje rzuty Wind of Magic :p
no raczej ;/, ale to w temacie na wochowsku sie pochwale bo niefart nieziemski znowu :/

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

pytanie tylko czy taki klocek choosenów się zwróci???
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Czemu nie, gwardia w VC sie zwraca.

Awatar użytkownika
Przemcio
Postownik Niepospolity

Post autor: Przemcio »

Ta ale gwardie możesz popychać... a od tego ci wszyscy będą wiali...
We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...

Awatar użytkownika
gerald_tarrant
Masakrator

Post autor: gerald_tarrant »

choseni zawsze się zwracają, przynajmniej mnie
poza tym to niezabijalny trzymacz punktów [poz HE combo shadow+life]

ODPOWIEDZ