2800 WoCh
- swieta_barbara
- habydysz
Re: 2800 WoCh
Wojom moze faktycznie nie ma sensu, ale chosenom czemu nie? Beda mieli 6 sily zamiast 5, a przeciez i tak walna wszyscy praktycznie jak maja 3+ warda. Generalnie to ten klocek chosenow to chyba najmocniejszy deathstar w wfb, ale kosztuje w ch...
masz pupeta ktory sie idealnie laczy w pare z pandemonium, mozna liczyc na misf helek albo walsnie zabrac jezor,Jasiuuu pisze:czemu nie ciekawi ? : [
265 pkt wydałem na tych magów nie wiem skąd 400 Ci się wzięło
nie wiem czy się sprawdzi to kombo- black tongue wykorzytuje na magów których naprawdę boli miscast( lord wamp, mag na stedziu, arcymag HE w b2b z innym magiem, wrona ... na pewno nie użyje go na jakimś gównianym caddim )
i tak musialbym miec chociaz jednego maga więc w cenie drugiego mam tanią i dobrą opcję na dużych magów
no i kolejny argument - 1 mag nie zawsze wykorzysta wszystkie kosci w fazie magii
na dysku stubborn nie przechodziłby na cały oddział
wiec 400 punktow to obydwaj magowie
ojojo, wykulanie warda bez terroru na sztandarze jest mega trudne (wogole to jak przed bitwa sie go nie wykula to jest nieciekawie ), nawet z dwoma shrinami.Wojom moze faktycznie nie ma sensu, ale chosenom czemu nie? Beda mieli 6 sily zamiast 5, a przeciez i tak walna wszyscy praktycznie jak maja 3+ warda. Generalnie to ten klocek chosenow to chyba najmocniejszy deathstar w wfb, ale kosztuje w ch...
- gerald_tarrant
- Masakrator
ja tam daję chosenom halabardyswieta_barbara pisze:Wojom moze faktycznie nie ma sensu, ale chosenom czemu nie? Beda mieli 6 sily zamiast 5, a przeciez i tak walna wszyscy praktycznie jak maja 3+ warda. Generalnie to ten klocek chosenow to chyba najmocniejszy deathstar w wfb, ale kosztuje w ch...
I się nie marnuje, a s 5+1 z blessa wystarcza na praktycznie wszystko
wcale nie jest trudne, na ostatnie kilkanaście gier jeszcze się nie zdażyła bitwa, żebym nie wyrzuciłjurak pisze: ojojo, wykulanie warda bez terroru na sztandarze jest mega trudne (wogole to jak przed bitwa sie go nie wykula to jest nieciekawie ), nawet z dwoma shrinami.
wystarczy mieć trochę farta, a i tak nie za dużo
Ty po prostu widocznie go nie masz, bo pamiętam jak skarżyłeś się kiedyś na swoje rzuty Wind of Magic :p
czekaj Basiu skocze do sklepu po 80 warriorów pomaluje ich i już gram na twojej rospie ~!
dziś 7;13 z demonami (bloodek bez ogniowek , 2x herald khorn, 1x herald tzeentch, 2x furie, 1x50 horrorow, 1x25 bloodletterow, 2x6 flamerow z championami i 2x fiendy )
rospa klawa ale do oszlifowania (fasty out chyba)
lordowie to kozacy niemiłosierni
Cibi: chce miec magiczne ataki na jednym lordzie
dziś 7;13 z demonami (bloodek bez ogniowek , 2x herald khorn, 1x herald tzeentch, 2x furie, 1x50 horrorow, 1x25 bloodletterow, 2x6 flamerow z championami i 2x fiendy )
rospa klawa ale do oszlifowania (fasty out chyba)
lordowie to kozacy niemiłosierni
Cibi: chce miec magiczne ataki na jednym lordzie
T
no raczej ;/, ale to w temacie na wochowsku sie pochwale bo niefart nieziemski znowu :/gerald_tarrant pisze:wcale nie jest trudne, na ostatnie kilkanaście gier jeszcze się nie zdażyła bitwa, żebym nie wyrzucił
wystarczy mieć trochę farta, a i tak nie za dużo
Ty po prostu widocznie go nie masz, bo pamiętam jak skarżyłeś się kiedyś na swoje rzuty Wind of Magic :p
- swieta_barbara
- habydysz
Czemu nie, gwardia w VC sie zwraca.
- gerald_tarrant
- Masakrator
choseni zawsze się zwracają, przynajmniej mnie
poza tym to niezabijalny trzymacz punktów [poz HE combo shadow+life]
poza tym to niezabijalny trzymacz punktów [poz HE combo shadow+life]