a dlaczego nie?Kosa pisze:co?? latający slann? jeszcze czego?/
w koncu je tworzyli prawda?Kosa pisze:moze niech zna jeszcze inkantacje
Moderator: Ziemko
Hehe dobrze powiedziane Na GW nigdy nie możn do końca polegaćPaffeu pisze:dobrze byłoby, jakby dając nowy lore zostawili też możliwość korzystania ze starych, bo nie wiadomo czy nie wymyślą czegoś takiego, że slann na półkę znowu powędruje..
TG są unbreakable dokładnie w 98.9% Szansa na oblanie więc to 1.1%, pewnie wielu graczom się jeszcze nie wydarzyło w karierze i życzę, by to nigdy nie nastąpiło, trzeba mieć mega niefarta Dzięki Totem of Prophecy zabezpiecza się ich także przed fear-outnumber, jedyny problem to terror (np. gracz Vampire Counts może dać Grave Guard lub co gorsza Black Knightom sztandar, dzięki któremu sieją terror zamiast strachu i to jest cholernie niebezpieczne dla TG, bo wtedy możliwy jest fear-outnumber ).Crusader pisze:Jak dla mnie to temple teraz lepsze są niż unbreakable Mają zajebistego stubborna z rerollem ktory dla mnie jest unbreakable i do tego mogą robić flee przed szarżą
No ale sauruski napewno wróciły by na stół u mnie jakby taka zasada była
pzdr
a mojemu kumplowi się zdarzyło:D wpadłem lancą realmów zeby zatrzymać TG na kilka tur, wygrałęm combat, on nie zdał stubborna z re-rollem i uciekł 5 cali ja go pogoniłem kawalerią na 4cale Kupa śmiechu była ;]Temple Guard pisze:
TG są unbreakable dokładnie w 98.9% Szansa na oblanie więc to 1.1%, pewnie wielu graczom się jeszcze nie wydarzyło w karierze i życzę, by to nigdy nie nastąpiło, trzeba mieć mega niefarta
No faktycznie niezła akcja Kumpel musiał być na maksa wkurzony po teście, szczególnie jeśli miał świadomość jak małą miał szansę, że obleje, a jednak stało sięJagal pisze:a mojemu kumplowi się zdarzyło:D wpadłem lancą realmów zeby zatrzymać TG na kilka tur, wygrałęm combat, on nie zdał stubborna z re-rollem i uciekł 5 cali ja go pogoniłem kawalerią na 4cale Kupa śmiechu była ;]
Po za tym smok ucieka na 3d6, a slaan na 2d6, co jest istotną różnicą ;pKarol J pisze:Nawet jak nie rzuca to i tak bym sie na to nie zdecydował. Co jak co ale uciekac klockiem za 1500 pkt to samobojstwo. Mozna zrobic flee nawet smokiem ale nie TG z 2 generacja.