Chciałem sobie dodać jedną osobę do Wrogów, bo już nie chcę się denerwować pierdołami, które pisze, ale silnik forum ignoruje zlecenie.
Mam pytanie "Czy chcę to zrobić", klikam "Tak" i... nic.
Help?
Wrogowie
Cóż. U mnie działa to świetnie. Wyświetla "Użytkownik ...... jest ignorowany, czy chcesz przeczytać post tego użytkownika". Może moderatorów i administratorów nie można dołączyć do grupy ignorowanych i dlatego jest taki skutek a takiego użytkownika chcesz dołączyć do ignorowanych ?
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Coś czuję, że właśnie tak jest.Grolshek pisze: Może moderatorów i administratorów nie można dołączyć do grupy ignorowanych i dlatego jest taki skutek a takiego użytkownika chcesz dołączyć do ignorowanych ?
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
JaceK pisze:Chciałem sobie dodać jedną osobę do Wrogów, bo już nie chcę się denerwować pierdołami, które pisze, ale silnik forum ignoruje zlecenie.
Mam pytanie "Czy chcę to zrobić", klikam "Tak" i... nic.
Help?
To mowisz, ze chcesz mnie czy Tomasha zignorowac?
Jedy Knight pisze:Coś czuję, że właśnie tak jest.Grolshek pisze: Może moderatorów i administratorów nie można dołączyć do grupy ignorowanych i dlatego jest taki skutek a takiego użytkownika chcesz dołączyć do ignorowanych ?
Czuj czuj, czuwaj.
Fail.
Nic nie wskazuje, aby dotyczyło to Moderatora/Admina.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Jeśli fail, to nie wiem o co chodzi. Mi się nic takiego nigdy nie przydarzyło.JaceK pisze:Jedy Knight pisze:Coś czuję, że właśnie tak jest.Grolshek pisze: Może moderatorów i administratorów nie można dołączyć do grupy ignorowanych i dlatego jest taki skutek a takiego użytkownika chcesz dołączyć do ignorowanych ?
Czuj czuj, czuwaj.
Fail.
Nic nie wskazuje, aby dotyczyło to Moderatora/Admina.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.